Secretul tenebros al afaceristului iranian găsit împuşcat în cap, în propria maşină! Soţia a aflat totul abia după moartea lui

Poliţiştii care investighează moartea iranianului Naseh Javadi B., găsit împuşcat în cap, în maşină, pe o stradă din Voluntari, au descoperit că acesta ascundea un secret incredibil.
Conform unor surse judiciare, iranianul Naseh Javadi B. avea 58 de ani şi se ocupa în România cu schimbul valutar. Anchetatorii presupun că bărbatul a fost executat în cursul zilei de miercuri, când, din cauza ploii, străzile au fost aproape pustii. Poliţiştii au conturat deja un cerc de suspecţi şi ar fi percheziţionat şi un apartament pe care iranianul îl avea în cartierul bucureştean Drumul Taberei. 
Tot în timpul cercetărilor, poliţiştii au descoperit şi că Naseh Javadi B. a dus o viaţă dublă şi încercase să-şi construiască un harem, cu toate că bigamia este interzisă în România. Cu toate că era căstorit legal în Iran, acesta s-a însurat şi în România şi are inclusiv un copil. 
Autorităţile caută arma crimei pe un câmp din apropierea locului în care a fost găsit trupul iranianului
Cadavrul bărbatului a fost descoperit de o persoană, joi, care a anunţat imediat Poliţia. Aceasta a spus că, într-o maşină de pe strada Matei Millo zace un bărbat, cu sânge pe faţă, care pare mort. Potrivit surselor citate, maşina era încuiată pe dinăuntru, iar cheile erau în contact. Pe bancheta din spate a fost găsit un tub de cartuş, însă nu a fost găsită şi arma crimei.
Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro