Secretul teribil al bombei sexy de la "Chefi la cuţite"! Adevărul a ieşit la iveală!

+3 click pentru
galerie

Blonda sexy din echipa lui Cătălin Scărlătescu ascundea un secret teribil, care o bântuie de câţiva ani.

Angie Moisescu, alias "Bad Angie" de la "Chefi la cuțite", a fost compătimită de mulţi, după ce s-a dus vestea că este nevoită să danseze la bară ca să aibă ce să îi pună copilului în farfurie. Conform unor informaţii primite la adresa info@spynews.ro, focoasa blondină şi-a abandonat copilul în urmă cu aproximativ opt ani, după ce a divorţat. De atunci, „mămica grijulie” şi-a văzut fiul de câteva ori, acesta fiind crescut de tată şi de actuala soţie a bărbatului. Femeie căreia, de fapt, copilul îi spune „mamă”...

De altfel, "Bad Angie" a recunoscut, parţial, faptul că şi-a abandonat copilul, recent, la "Răi, da' Buni", unde a prezentat propria variantă a poveştii. „Nu îl cresc singură (n.r. copilul). Am fost căsătorită timp de 4 ani. Noi ne vedem foarte rar. Eu am cedat custodia copilului, pentru că așa a fost situația mea financiară atunci. Atunci, o pensie alimentară era foarte mică. Mama era bolnavă, la pat. Trebuia să am grijă de ea. (...) Regret în fiecare zi, când pun capul pe pernă (că i-a încredințat copilul tatălui - n.r.). Ne vedem o dată sau de două ori pe lună. Sufăr în fiecare seară. Sunt mândră că sunt mamă, chiar cu jumătate de normă. Știu că o să fiu blamată acum, sunt obișnuită", declara "Bad Angie”, la Antena Stars.

Angie Moisescu este tânăra dansatoare care a făcut un spectacol de zile mari atunci când s-a prezentat în faţa celor trei juraţi ai emisiunii "Chefi la Cuţite". Cunoscută drept "Bad Angie", dansatoarea în vârstă de 30 de ani este originară din Brăila, dar s-a mutat de câţiva ani în Capitală.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro