Secretul teribil al italianului care a făcut supă dintr-un băieţel de 4 ani!

+2 click pentru
galerie

Zaccagna, alături de fetiţa concubinei

Italianul care a ucis un băieţel de 4 ani şi l-a transformat în supă a ascuns ani la rând faptul că are o soră, pentru a pune mâna pe întreaga avere moştenită de la tatăl lor.

Antonio Zaccagna, monstrul care l-a ucis pe băieţelul concubinei şi a transformat cadavrul micuţului într-o supă pe care a vărsat-o în râu, pentru a distruge orice dovadă a crimei, a pierdut recent un proces cu sora vitregă, ţinută ascunsă ani la rând. "Admite în parte cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Ispir Aurica Alina în contradictoriu cu pârâtul Zaccagna Antonio. Constată calitatea reclamantei de moştenitor (legatar universal) a defunctului Henning Hans, decedat la data de 25.04.2011, alături de pârâtul Zaccagna Antonio (fiu). Menţine dispoziţia primei instanţe de admitere în parte a cererii reconvenţionale. Compensează cheltuielile de judecată din primă instanţă. Înlătură dispoziţia privind obligarea apelantei la plata cheltuielilor de judecată din apel. Obligă intimatul pârât Zaccagna Antonio la plata către apelanta reclamantă Ispir Aurica Alina a sumei de 2.550 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în apel. Obligă intimatul pârât Zaccagna Antonio la plata către recurenta reclamantă Ispir Aurica Alina a sumei de 1.550,15 lei cu titlu de cheltuieli de judecată în recurs. Irevocabilă", au decis, zilele trecute, magistraţii Curţii de Apel Tg. Mureş.

Antonio Zaccagna a fost condamnat la 14 ani de puşcărie dar, în mod bizar, judecătorii i-au achitat pe complicii care l-au ajutat să transforme cadavrul micuţului în supă. Astfel, mama care şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică (Tunde Otvoş - n.r.), sora şi fratele acesteia, care au recunoscut că au participat la profanarea cadavrului, au scăpat fără o zi de puşcărie, fiind ajutaţi să scape de condamnare chiar de cei plătiţi să aplice legea. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu care au lăsat în libertate trei profanatori de cadavre şi complici ai unui criminal sadic explicau, la scurt după declanşarea anchetei: "În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru (Zaccagna, Tunde, sora şi fratele lui Tunde) stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore. La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde vărsat restul conţinutului". Culmea, câteva luni mai târziu, aceiaşi procurori care descriau ororile de mai sus au decis că doar Zaccagna trebuie trimis în judecată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro! Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro