Secretul tulburător al "sultanului muzicii orientale"! Nimeni nu l-ar fi crezut capabil de așa ceva!
Publicat pe 07.11.2014 la 00:02 Actualizat pe 06.11.2014 la 23:38
SPYNEWS prezintă povestea incredibilă a celui mai îndrăgit interpret de muzică orientală din România, pe care "sultanul" a încearcat să o ţină departe de ochii lumii.
SPYNEWS prezintă povestea incredibilă a celui mai îndrăgit interpret de muzică orientală din România, pe care "sultanul" a încearcat să o ţină departe de ochii lumii.
Pozează într-un familist convins, cântă despre sentimente sincere şi despre familie, însă viaţa i-a rezervat lui Gazi Demirel surprize nu tocmai plăcute. La 44 de ani avea o carieră, copii, o soţie care îl iubea şi o firmă profitabilă. În urmă cu un an, însă, artistul a fost dat în judecată de către soţia lui, Mariana, care i-a cerut divorţul. Prietenii și rudele credeau că este vorba doar despre o ceartă mai zdravănă și nimeni nu se aștepta ca ”sultanul” Gazi Demirel să renunțe la familie. Însă a făcut-o, spre surprinderea tuturor! După câteva termene, judecătorii au luat la cunoștință faptul că soții Demirel sunt de acord să pună punct relației şi au dispus desfacerea căsătoriei, stabilind ca fetiţa minoră pe care o au cei doi să rămână la mamă (foto jos).
Pensie alimentară de 500 de lei
Totodată, judecătorii au hotărât ca Gazi Demirel să achite lunar o pensie alimentară de 500 de lei. "Dispune desfacerea căsătoriei dintre soţi, în baza acordului lor. După desfacerea căsătoriei reclamanta revine la numele de familie purtat anterior căsătoriei. Dispune ca părţile să exercite în comun autoritatea părintească asupra minorei. Stabileşte locuinţa minorei la mama sa. Obligă pe pârâtul-reclamant D.G. la 500 lei lunar pensie de întreţinere pentru minoră, cu data pronunţării hotărârii şi până la majoratul copilului. Obligă pe reclamanta-pârâtă D.M-A să permită pârâtului-reclamant de a avea legături personale cu minora în următoarea modalitate: în prima şi a treia săptămână din lună, de vineri ora 16.00, până duminică, ora 17.00; în anii impari, din data de 24 decembrie, ora 16.00 până pe data de 28 dec., ora 18.00; a doua zi a sărbătorii Paştelui, în fiecare an, între orele 10-21.00; două săptămâni în perioada vacanţei şcolare de vară, în afara domiciliului reclamantei-pârâte", se arată în sentinţa dată de magistraţi.
Citeste si: