Şefii închisorilor, în alertă de gradul zero după condamnarea milionarilor din dosarul "Microsoft". Informaţiile pe care le-au primit sunt îngrijorătoare!

Paza închisorilor a fost întărită imediat după condamnarea milionarilor din dosarul "Microsoft", ca urmare a unor informaţii care i-au obligat să ia măsuri urgente. 
La scurt timp după ce televiziunile au anunţat pedepsele din dosarul "Microsoft", în urma cărora Dorin Cocoş a primit doi ani, Gheorghe Ştefan a fost condamnat la trei ani iar Nicolae Dumitru, zis Niro, a luat un și șase luni de închisoare cu suspendare, atmosfera din penitenciare a devenit tensionată.
Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), mai mulţi lideri ai lumii interlope aflaţi în detenţie, ar fi început să agite spiritele, după ce au considerat că pedepsele acestora sunt prea mici, în comparaţie cu prejudiciul calculat de anchetatori la aproximativ 60 de milioane de euro.
Deţinuţii au considerat revoltător faptul că, deşi infracţiunile comise de ei au produs pagube mult mai mici, condamnările în cazul lor au fost cu mult mai mari. Sursele citate, au precizat, pentru Spynews, că mai mulţi lideri ai deţinuţilor, din închisori diferite, au luat legătura între ei şi s-au înţeles ca, la un moment dat, să declanşeze o revoltă care să înceapă, în acelaşi timp, odată cu refuzul mesei de prânz. Oficial, ANP neagă existenţa unor astfel de informaţii şi faptul că paza la nivelul închisorilor paza a fost întărită pentru a preveni evenuala revoltă a deţinuţilor.  
 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro