Sfânta Cuvioasă Parascheva te ajută să-ţi îndeplineşti idealurile! Spune RUGĂCIUNEA ACEASTA şi o să ai SUCCES în TOATE

foto: arhiva

Sfânta Cuvioasă Parascheva 2015. Credincioşii o sărbătoresc astăzi, 14 octombrie, pe cuvioasa Sfânta Parascheva, considerată ca fiind ocrotitoarea Moldovei. Dacă simt nevoia să-şi îndrepte faţa către aceasta, credincioşii îi pot închina diverse rugăciuni, care să-i ajute să depăşească momentele grele.

Sfânta Cuvioasă Parascheva 2015.  Sfânta Cuvioasă Parascheva este sărbătorită astăzi, 14 octombrie, de mii de pelerini care au mers la Iaşi, pentru a atinge moaştele acesteia, dar şi de credincioşi de peste tot. Cei care nu au avut ocazia de a merge la Mănăstirea unde se află racla cu osemintele Sf. Parascheva, credincioşii îi pot închina acesteia o rugăciune.

Sfânta Cuvioasă Parascheva 2015.  "Doamne, Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis și s-a făcut toată făptura, nu întoarce fața Ta de la noi păcătoșii, ca să nu vină asupră-ne mânia cea groaznică și înfricoșătoare a durerilor, care este rodul păcatelor noastre, ce în toată ziua, nenumărate, cu nesocotință le săvârșim. Noi suntem păcătoși, netrebnici și plini de răutate; iar Tu ești izvorul vieții și al milostivirii. Nu ne lăsa, Doamne! Nu trece rugăciunea noastră, a păcătoșilor, nici ne răsplăti nouă după nelegiuirile noastre, ci pentru că nu suntem vrednici a câștiga milostivirea prin sârguința cea de toate zilele, dăruieștene-o Tu ca un îndurat mult-Milostiv.

Doamne, pentru rugăciunile Cuvioasei Maicii noastre Parascheva, dăruiește-ne nouă sănătate și viață ferită de toată răutatea și ne întărește cu Duhul Tău cel stăpânitor, ca din adâncul inimilor, cu bucurie să slăvim prea­sfânt numele Tău în veci. Amin."


Sfânta Cuvioasă Parascheva 2015. Dacă vrei ca sf. Parascheva să te ajutesă-ţi îndeplineşti o dorinţă fierbinte, spune rugăciunea aceasta 13 vineri la rând:

"Purtatoare de chinuri Sfinta Paraschiva roaga-te parintelui ceresc ca pe mine cel impovarat cu toate pacatele si infrinat sa ma ridice spre cuvintarea marirei Sale si ma indrepteze, ca totdeauna sa am sus inima, sa gindesc la cele ceresti, iar nu la cele pamintesti. Roaga-te la Hristos, Fiul lui Dumnezeu, ca a auzit ruga TA cea cucernica, ca si pe mine lenesul, cel ce ma trindavesc spre rugaciune si spre implinirea poruncilor lui Dumnezeu, sa ma indrepteze sai sa-mi dea cuget, ca sa doresc a ma ruga lui neincetat. Cheama si pe Duhul Sfint- izvorul carele te-a intarit pe tine, Fecioara curata la lupta cea buna ca sa-mi zideascaai mie inima curata si Duhul drept sa innoaisca intru cele dinlauntrul ale mele si mai virtos sa ma cheme si sa-mi dea osindie, ca sa ma nevoiasca in viata curata si sa ma intareasca in facerea faptelor bune. Cred ca toate acestea mi le poti mijloci mie, o Sfinta Paraschiva, la Sfinta treime si de vei vrea ai putinta a-mi ajuta mie, ca ceea ce ai preamarit pe Dumnezeu cu faptele tale. AMIN.

Cuvioasa Maica Paraschiva, in genunchi vin la tine sa ca sa te rogi Parintelui ceresc pentru iertarea pacatelor mele savirsite cu fapta sau cu gindul, cu vina sau fara vina mea si astfel cu sufletul curat vin si te rog ajuta-ma.

Sterg din minte orice gind in afara de tine Doamne si unde esti tu acolo e si Harul Tau. Nici un lucru nu-mi este greu Doamne. AMIN"

Citeşte şi:

Tradiţii şi obiceiuri de Sfânta Parascheva! Ce NU e bine să faci MÂINE

Omor la moaştele Sf. Parascheva! Dan Negru a îndurat un frig năprasnic şi a stat la o coadă kilometrică, ore în şir

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro