Sfecla roşie, miracolul din bucătăria ta! Luptă împotriva cancerului şi a leucemiei
Publicat pe 23.10.2015 la 19:10 Actualizat pe 24.10.2015 la 17:45
Sfecla roşie este folosită de mii de ani datorită proprietăţilor sale medicinale. Este bogată în antioxidanţi, conţine vitaminele C, B1, B2, Bo, acid folic şi acid pantotenic precum şi minerale ca potasiu, fosfor, magneziu , sodiu, etc.
Sfecla roşie este folosită de mii de ani datorită proprietăţilor sale medicinale. Este bogată în antioxidanţi, conţine vitaminele C, B1, B2, Bo, acid folic şi acid pantotenic precum şi minerale ca potasiu, fosfor, magneziu , sodiu, etc.
În prezent, sfecla roşie este considerată ca fiind una dintre cele mai eficiente plante terapeutice.
Conform Secretele.com, iată care sunt proprietăţiele ei:
– Sprijină schimbul de substanțe în organism, ajutând la regenerea celulelor.
– Reglează tensiunea arterială, protejând astfel sistemul cardiovascular.
– Echilibrează nivelul de colesterol în sânge.
– îmbunătățește funcția hepatica prin sprijinirea eliminării toxinelor.
– Sprijină sănătatea pielii, părului și unghiilor.
– Reduce hiperaciditatea stomacala.
– Combate problemele de constipație.
– întărește sistemul imunitar.
Mai multe studii au confirmat faptul că sfeclă roșie este extrem de benefică în tratamentul leucemiei și al cancerului. Studiile efectuate recent confirmă că betaină distruge celulele canceroase din țesuturile tumorale. Cel mai interesant este că s-a constatat faptul că absolut toți subiecții bolnavi de cancer au răspuns pozitiv la tratamentul cu sfeclă roșie.
E.V.
Sursă foto Hepta