EXCLUSIV! Shobby, aşa cum nu l-ai văzut niciodată! "E pregătit să uimească..."

Shobby, o nouă şansă

Mădălin Drăgan alias Shobby de la Codu' Penal profită din plin de libertate. După ce în 2010 a ucis o femeie însărcinată într-un accident auto şi a reuşit să iasă din închisoare după numeroase încercări de eliberare condiţionată, cântăreţul a revenit cu forţe şi planuri mari.

La mai putin de o lună de la eliberare, Shobby se bucură de linişte şi prieteni aşa cum a visat. Fostul coleg de trupă, Cabron, a povestit pentru SPYNEWS.ro cum îşi petrece prietenul lui o zi din noua viaţă.

"Shobby se relaxează, se bucură de viaţa lui nouă. Petrece mult timp în studio şi merge la pescuit. Vorbim tot timpul pentru că are nevoie de prieteni lângă el. Am discutat despre planurile lui de viitor. Acum se pregăteşte să revină în lumea muzicii. Pescuieşte, stă pe acasă...activităţi de bătrân. Pregătim mai multe piese. E destul de dificil pentru că eu petrec mult timp în studio, iar el e acasă, în Ploieşti, dar avem un instrumental şi vom pune vocile peste pentru noul meu album. Shobby a revenit şi e pregătit să uimească", a declarat Cabron pentru SPYNEWS.ro.

Cântăreţul simte că s-a născut pentru a doua oară. Este mai pregătit ca niciodată să muncească, să îşi uimească fanii, are concerte şi petrece aproape tot timpul în studio. Îşi doreşte să aibă mai mult timp pentru hobby-urile lui. Obişnuieşte, mai nou, să pescuiască, însă timpul nu îi mai permite mici escapade în aerul liber.

Mădălin Drăgan, cunoscut ca Shobby, a fost condamnat în 2010 pentru că a omorât o femeie însărcinată într-un accident rutier. Şi-a petrecut ultima parte a pedepsei în penitenciarul din Găeşti şi tot ce îşi dorea era să fie din nou alături de familie şi prieteni. După mai multe încercări de eliberare condiţionată şi-a văzut visul cu ochii.

Citeşte şi:

Cum a petrecut Shobby de la Codu' Penal prima noapte de libertate! A avut nevoie de o doză în drum spre casă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro