Şi-a chemat cea mai bună prietenă la nuntă, dar nu a venit! Ce s-a aflat după câteva zile e teribil! A urmat o sinucidere, iar mirele a ajuns la închisoare

© Sursa foto simbol: pixabay.com

Daniel Howard, un căpitan din armata britanică, s-a decis să-şi ducă aleasa inimii, pe April Broadgat, în faţa altarului. În ziua în care au devenit soţ şi soţie, alături nu a fost cea mai bună prietenă a miresei. Când a explicat motivul, la iveală a ieşit un secret dureros, a titrat Mirror.

"Nu mă puteam duce la nunta prietenei mele știind ce mi-a făcut soțul ei – și ce mi-a făcut nu se putea repeta", a declarat prietena lui April Broadgat, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, potrivit publicaţiei britanice Mirror.

Femeia urma să fie domnișoara de onoare la nunta celei mai bune prietene. Dar când a aflat cu cine se mărită April Broadgat, ea nu şi-a mai făcut apariţia. Motivul e halucinant: Daniel Howard a violat-o după o noapte în oraș, cu prietenii. La un moment dat, ea şi-a făcut curaj şi i-a spus prietenei sale tot adevărul, în speranţa că April nu va trăi acelaşi coşmar pe care l-a îndurat. Spre surprinderea ei, aceasta a insultat-o.

asta până când a aflat că mirele era cel care i-a distrus viața. În momentul în care a confruntat-o

Astfel, April Broadgat a devenit soţia lui Daniel Howard, un ofițer de 29 de ani, cu doar trei săptămâni înainte ca acesta să fie închis timp de şapte ani.

În noaptea în care Daniel Howard a violat-o pe prietena cea mai bună a lui April, el a plecat din patul în care dormea deja cu viitoarea lui soţie şi a mers în camera alăturată, unde se afla amica lui.

Povestea tristă de viaţă a prietenei lui April nu s-a oprit aici. Iubitul tinerei abuzate s-a sinucis la câteva luni, după ce a aflat de violul partenerei sale. Bărbatul se învinuia, pentru că își închisese telefonul în acea noapte fatidică.

"El se simțea în parte responsabil pentru ce se întâmplase, își închisese telefonul și nu am ptuut să dau de el în noaptea aceea. S-a sinucis la câteva luni după ce ne-am despărțit. Deși avea și alte probleme, ce am pățit eu a avut o mare contribuție la ce a decis să facă. El a fost mereu cel care mă sprijinea, simt că e vina mea că a murit. Violul m-a făcut o iubită de coșmar, el nu ar fi trebuit să treacă prin așa ceva.", a povestit prietena lui April.

Halucinant e că violatorul şi-a justificat fapta în sala de judecată ca fiind un act de gelozie. Judecătorul i-a respins dovezile și l-a condamnat datorită probelor ADN.Fata abuzată încă se teme și a fost diagnosticată cu stres post traumatic.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro