Şi-a eviscerat soţia în timpul sexului! Motivul este unul de-a dreptul halucinant

captura video

O tânără a fost ucisă cu sânge rece de soţul, care a înnebunit când a auzit-o pe partenera lui rostind de două ori numele fostului iubit în timpul unei partide de sex. Bărbatul a eviscerat-o pe femeie, după care a umplut-o cu diverse obiecte.

Fidel Lopez, în vârstă de 24 de ani, a înnebunit de gelozie şi şi-a eviscerat soţia. Bărbatul a sunat imediat la Poliţie, după ce a conştientizat că femeia nu mai respira.

Când au ajuns la locul faptei, oamenii legii au găsit baia inundată cu sângele femeii proaspăt ucise. Mai mult decât atât, oamenii legii au găsit o sticlă de tequila în apartament, uşa băii smulsă din balamale, iar pe jos diverse obiecte din sticlă sparte, potrivit buzzfeed.com.

Bărbatul a spus că nu-şi aminteşte exact ce s-a întâmplat, însă după două ore de interogatoriu acesta a recunoscut că s-a enervat teribil când soţia sa a strigat numele fostului iubit în timpul unei partide de sex.

După ce și-a eviscerat soția aflată în stare de inconștiență, bărbatul a introdus în ea, mai multe obiecte, printre care o sticlă de bere, o placă de păr şi ambii pumni, au dezvăluit polițiștii îngroziți. Loprez a fost condamnat pentru crimă de gradul I.

Citeşte şi:

Dublă crimă în Cluj! Şi-a omorât iubita, apoi pe amantul acesteia, după care a încercat să se sinucidă

VIDEO / Iubita românului ucis în Italia cu ranga, despre drama prin care trece: "Am fost violată de 30-40 de ori!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro