Şi-a sufocat fiica de 14 luni, a îndreptat cuţitul spre ea şi i-a pus perna pe faţă! Ce a urmat pare desprins din filmele de groază

+2 click pentru
galerie

Foto Simbol - O femeie şi-a omorât copilul © Hepta

O femeie de 26 de ani, care suferă de depresie post natală, şi-a ucis fiica de doar 14 luni. Aceasta i-a pus o pernă de faţă şi a mişcat-o dintr-o parte în alta.

Sadia Ahmed şi-a asaltat fiica de 14 luni, Inaya Ahmed, chiar în propria lor casă. Fetiţa a stat internată în spital timp de trei zile, însă medicii din Glasgow nu i-au mai putut face nimic. Femeia de 26 de ani este acuzată că i-ar fi perforat limba şi ar fi forţat-o să bea laptele cu sticla şi seringa.

De asemenea, femeia ucigaşă este acuzată că ar fi avut atenţia să o omoare pe Suha Ahmed cu un cuţit. Wacas Ahmed, în vârstă de 22 de ani, a găsit-o pe Inaya întinsă în patul mamei şi arăta fără suflare.

Femeia care şi-a omorât fiica suferă de anumite probleme de sănătate şi, de asemenea, a întâmpinat greutăţi când trebuia să o hrănească la sân, scrie presa internaţională.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro