Şi-a ţinut bunica moartă timp de opt luni ca să-i încaseze pensia!

Caz revoltător într-un sat din judeţul Teleorman. Un bărbat în vârstă de 49 de ani a ţinut secret faptul că bunica lui, trecută de 90 de ani, a murit. Motivul este halucinant! S-a bucurat la pensia femeii de câteva sute de lei.
Cadavrul bătrânei, din localitatea Salcia, nu ar fi fost găsit nici ân ziua de azi dacă o vecină nu ş-ar fi îngrijorat de faptul că nu a mai văzut.o de ceva timp. Nu a crezut în minciunile nepotul, cum că ar fi plecată la fiica ei şi a mers la primărie şi a anunţat "dispariţia" femeii. Edilul a luat atitudine şi a chemat la raport poştăriţa care a spus că pensia bătrânei a fost ridicată în ultimile luni de nepotul aceteia. Atunci a primit indicaţii să dea banii direct proprietarului. Zvonul că femeia nu a mai fost văzută s-a răspândit repede şi a ajuns la fel de repede şi la urcehile nepotului care, în urmă cu trei ile, a părăsit localitatea. Oamenii legii au intrat în locuinţa femeii şi au avut un şoc. Aproape mumifiat, cadavrul era acoperit cu o pătură, iar pe măsuţa de lângă pat era un bilet. "Mamaia a murit pe 20 decemrie 2014. Nu sunt un criminal. Am suferit destul şi nu mai vreau", a scris nepotul bătrânei înainte de a plea din casă.
Anchetaorii au stabilit că femeia a murit de moarte naturală, iar nepotul urmează acum să răspundă, când va fi găsit, pentru fals în înscrisuri. Surse din rândul oamenilor legii ne-au spus că bărbatul ar avea o casă în Giuriu şi cel mai probabil s-a refugiat acolo. "Bătrâna avea o pensie de 600 de lei pe lună. S-a bucurat la banii ei, saraca...", a spus uimită o vecină.  
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro