Silviu Prigoană, socru mare! Honorius se pregăteşte de însurătoare

De când a divorţat, Silviu Prigoană o ţine numai în petreceri. A fost naş de botez, de cununie, însă niciodată nu a fost socru! Se pare că omul de afaceri  va experimenta şi această nouă postură întrucât fiul cel mare s-a hotărât să renunţe la burlăcie. 
Extrem de discret, în ultima vreme, cu viaţa lui privată, Honorius Prigoană, fiul cel mare al omului de afaceri, a ţinut secret faptul că s-a logodit cu iubita lui, Corina, şi că se pregăteşte de însurătoare. Cel care l-a dat de gol a fost, culmea, chiar tatăl lui. Silviu Prigoană a scos "porumbelul" pe gură atunci când a explicat de ce a trebuit să redeschisă un nou proces Adrianei Bahmuţeanu prin care cere instanţei dreptul de a plecat cu cei doi băieţi minori, să petreacă sărbătorile de iarnă, dar şi să participe la nunta fiului său, Honorius, în America. "Eu i-am trimis notificare că vreau să plec cu ei de Crăciun şi în luna mai, în Statele Unite ale Americii. Adriana nu mi-a răspuns, aşa că am cerut acordul instanţei. O să petrecem Crăciunul alături de naşii copiilor, care lucrează la New York. Cred că e normal să fim împreună de Crăciun în condiţiile în care au stat alături de mama lor de Paşti", ne-a precizat Silviu Prigoană. Dosarul a fost înregistrat săptămâna trecută şi a primit un prim termen de judecată la începutul lunii octombrie. 
Apropiaţi ai cuplului Honorius şi Corina ne-au dezvăluit că tinerii îndrăgostiţi s-au logodit în vara acestui an şi vor să facă nunta anul viitor, însă nu au stabilit nici data şi nici locaţia până acum. Fiul cel mare al omului de afaceri formeză un cuplu cu frumoasa brunetă de pe vremea când studia în Chicago. De atunci, cei doi se iubesc tot mai mult, iar Corina a făcut sacrificiul de sta departe de familia ei, stabilită în America, pentru a fi alături de Honorius. 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro