Simona Sensual, şi umilită, şi cu banii luaţi! Nu credea că va ajunge în această situaţie

+3 click pentru
galerie

Simona Suhoi, alias Sensual, a primit o lovitură sub centură, chiar de la persoanele cărora le ceruse să îi facă dreptate.

Sensual, pe numele ei real Simona Cristina Ştefania Suhoi, a pierdut, recent, procesul în care solicitase anularea unei amenzi pe care a primit-o fiindcă a circulat pe drumurile naţionale fără a achita taxa obligatorie. Anul trecut, Sensual a mai deschis alte două procese similare şi susţinea că ar fi nevinovată, responsabilă pentru amenzi fiind o persoană căreia i-ar fi încredinţat autoturismul. Cu toate că Sensual a explicat că a înstrăinat maşina buclucaşă, magistraţii i-au respins cererea şi au lăsat-o cu amenda. „Respinge plângerea contravenţională formulată de petenta SUHOI STEFANIA CRISTINA SIMONA, în contradictoriu cu intimata COMPANIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., având ca obiect procesul verbal de constatare a contravenţiei seria R17 nr. 0416636/18.07.2017, ca tardiv formulată”, au hotărât aceştia.

În 2012, Simona Sensual a fost condamnată de Judecătoria sectorului la pedeapsa de un an inchisoare cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana căreia exercitarea dreptului de a conduce îi fusese suspendat. Culmea, cu un an înainte, în 2011, Simona Sensual a mai fost condamnată la trei luni de închisoare cu suspendare, din acelaşi motiv: a condus maşina, deşi avea permisul reţinut. În faţa instanţei, inculpata Simona Suhoi a declarat că a fost obligată să conducă fără permis fiindcă se grăbea la medic, întrucât o dureau foarte tare sânii, după ce şi-a pus silicoane.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro