Situație alarmantă în Pitești. Un copil de 3 ani, paralizat după o vizită la stomatolog. Micuțul este transferat de urgență la București

Situație alarmantă în Pitești. Un copil de 3 ani, paralizat după o vizită la stomatolog. Micuțul este transferat de urgență la București © observator.tv

Un copil de doar 3 ani, din Pitești, a fost transferat de urgență la un spital din Capitală, după ce ar fi paralizat în urma unei vizite la stomatolog. 

Copilașul de 3 ani din Pitești a fost dus la medicul stomatolog, însă ceea ce a urmat a îngrozit întreaga familie. Din primele informații, medicul stomatolog i-ar fi făcut acestuia mai multe anestezii, iar micuțul ar fi paralizat după acestea. 

Imediat a fost transportat la spitalul de pediatrie din Pitești, însă văzându-l într-o stare foarte gravă, medicii de acolo au decis transferul imediat în Capitală. 

Ajuns la Spitalul Clinic de urgență pentru copii Grigore Alexandrescu, micuțul de 3 ani a fost intubat, iar în aceste momente starea lui este în continuare deosebit de gravă.

Știre în curs de actualizare


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro