"Șmecherul cu bolid" care a ucis doi copii și a fugit în Italia, acuzat de o nouă faptă / Cine sunt complicii!

+6 click pentru
galerie

”Șmecherul” din Galați care, beat și fără permis, a ucis cu bolidul doi copii ce se jucau pe trotuar, s-a ales cu un nou proces, târându-i în fața instanței și pe cei mai buni prieteni.

Ivanciu Corcioveiu, care în 2016 a omorât doi copilași, zdrobindu-i cu bolidul pe care îl șofa beat și fără ”carnet”, este judecat, prezent, într-un alt dosar, pentru conducerea ilegală a unui vehicul. Ivanciu Corcioveiu, tânărul din localitatea gălățeană Chiraftei care în 2016 a accidentat mortal cu maşina doi copii din Folteşti şi apoi a fugit din ţară, a fost condamnat definitiv la 7 ani şi 8 luni de închisoare, în 2018. “A fost aplicată inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 6 ani închisoare, la care s-a adăugat o treime din totalul celorlalte pedepse, respectiv 1 an şi 8 luni închisoare, în final inculpatul Corcioveiu Ivanciu urmând să execute pedeapsa rezultată de 7 (şapte) ani şi 8 (opt) luni închisoare”, se arată în decizia definitivă luată de magistraţii Curţii de Apel Galaţi.

În plus, magistraţii de la Curtea de Apel au admis parţial acţiunea civilă exercitată de părţile civile referitoare la despăgubiri, cuantumul acestora fiind mai mic decât la început. Per total, Biroul Naţional Carte Verde din Bulgaria, partea responsabilă civilmente, a fost obligat la plata a 195.000 de euro daune morale şi 30.000 de lei către părţile civile din dosar, respectiv rudele copiilor ucişi.

Corcioveiu a umilit toată Poliţia Română, în 2016, când a reuşit să fugă din ţară la scurt timp după ce a ucis doi copii, în timp ce conducea o maşină, fără a avea permis. Culmea, în momentul în care a comis fapta, Corcioveiu avea un dosar pe rol, în care era judecat pentru că a condus o maşină, fără "carnet". Conform unor martori oculari, șoferul care a fugit de la locul accidentului mortal făcea întrecere cu altcineva. Într-o curbă, nu a mai putut să stăpânească mașina şi a intrat într-un grup de copii, după care autoturismul s-a oprit într-un stâlp, la o distanță de aproximativ 20 de metri.

"Conducătorul auto a abandonat autoturismul avariat la fața locului și a părăsit locul accidentului. Imediat s-a stabilit identitatea conducătorului auto care se sustrage cercetărilor, iar polițiștii efectuează cercetările specifice prinderii sale”, declara insp. princ. Aurelian Ropotan – Poliția Rutieră Galați, la scurt timp după accidentul sângeros. Ulterior, Corcioveiu a fost localizat în Italia şi capturat, iar prietenii care l-au găzduit pe perioada "goanei" au fost acuzaţi de favorizarea infractorului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro