VIDEO ŞOCANT A fost legată, desfigurată şi rasă pe cap de iubitul interlop

Legată de mâini şi de picioare, dezbrăcată pe stradă, umilită, cu părul ciopârţit şi filmată de propriul iubit! Aceasta este povestea tragică a Corinei, o tânără din Ploieşti, care a şocat întreaga Românie. 
Corina are 27 de ani, este din comuna prahoveană Măneciu şi s-a iubit cu  Mihai Crozolo, un bărbat căsătorit care s-ar ocupa cu traficul de persoane. Toate lucrurile au fost bune şi frumoase între cei doi, până la sfârşitul acestui an, când tânără a decis să se despartă de el. Orbit de gelozie, bărbatul a decis să se răzbune.
“M-a legat de pat, apoi a început să mă lovească. M-a târât până la baie de păr şi m-a tuns, după care m-a dezbrăcat şi m-a plimbat aşa pe stradă până la mama la croitorie. (...)  M-a tuns cu maşina. Ştia că dacă mă vede aşa, o să-mi pun capăt zilelor”, a povestit Corina Cepoi, astăzi, la "Acces Direct". În cadrul emisiunii, tânăra a dezvăluit, pas cu pas, cum a fost desfigurată şi umilită de temutul interlop.
"A vrut să-mi fure 2 800 de euro"
De cealaltă parte, bărbatul acuzat neagă învinuirile aduse şi susţine că fosta iubită l-a înşelat, a vrut să-i fure bani şi l-a ameninţat că se sinucide.
"S-a târât în genunchi în faţa mea să nu sun la o politie că o distrug. Atunci am aflat că e condamnată la un an şi ceva de puşcărie.  Ea mi-a spus că se tunde singură ca să îmi demonstreze că mă iubeşte.  Mi-a spus că îşi cere scuze şi să îi promit că mă întorc la ea", a declarat Mihai.
M.M.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro