ŞOCANT! De ce mama copilului fiert în cazanul cu sodă caustică nu şi-a reclamat iubitul criminal timp de trei ani! Motivul depăşeşte orice imaginaţie

De Narcis Voica. Publicat pe 22.04.2016 la 00:02 Actualizat pe 21.04.2016 la 23:41

Cazul crimei de la Sibiu, unde un copil a fost ucis de tatăl vitreg şi topit într-un ceaun cu sodă caustică de propria mamă, împreună cu asasinul, scoate la iveală alte fapte şocante.

Cazul crimei de la Sibiu, unde un copil a fost ucis de tatăl vitreg şi topit într-un ceaun cu sodă caustică de propria mamă, împreună cu asasinul, scoate la iveală alte fapte şocante.
Tunde Otvoş, mama lui Alexandru - băieţelul ucis de concubinul femeii, italianul Antonio Zaccagna - a dat dovadă de o cruzime inimaginabilă. Deşi asistase la uciderea propriului copil şi, potrivit unor surse, ar fi amestecat în cazanul cu trupul micuţului, pentru a-i topi rămăşiţele şi a ascunde crima, Tunde Otvoş a continuat să încaseze alocaţia băieţelului. "Ea muncea pe salariul minim pe economie, aşa că nu o ducea prea bine cu banii. Nu l-a reclamat pe italian din motive financiare: pierdea şi banii de la el, şi alocaţia copilului, dacă se afla de crima comisă în 2013", au declarat surse apropiate anchetei, pentru SPYNEWS. Culmea, pentru a se asigura că va încasa alocaţia lui Alexandru până când acesta ar fi împlinit 18 ani, în 2014, la un an după crimă, Tunde Otvoş a obţinut în instanţă custodia exclusivă asupra minorului pe care chiar ea îl transformase în "supă".

Minoră dată pe mâna unor criminali, chiar de autorităţi!
Un aspect extrem de interesant este acela că oribila crimă putea fi descoperită încă de anul trecut, dacă nişte funcţionari publici şi-ar fi făcut treaba cum trebuie. Anul trecut, funcţionarii de la Direcţia pentru Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mediaş au efectuat o aşa-zisă anchetă socială acasă la Antonio Zaccagna şi Tunde Otvoş. Cei doi - care au ucis, respectiv fiert în sodă caustică trupul lui Alexandru - solicitaseră reintegrarea familială a fiicei lui Tunde, o fetiţă de opt ani pe care individa o abandonase pe 28 februarie 2011 pe holurile Direcţiei pentru Protecţia Copilului Mureş. "Anterior o mai abandonase o dată, însă a venit la DGASPC şi a cerut să o ia acasă. I-am dat-o, iar în 2011 a adus-o la sediul nostru şi a abandonat-o, lăsându-i într-un buzunar de la haină certificatul de naştere", au declarat, pentru SPYNEWS, reprezentanţii DGASPC Mureş. Totuşi, aceştia nu au fost capabili să răspundă de ce nu au cerut decăderea din drepturile părinteşti a femeii care şi-a abandonat de două ori fiica. Au ţinut să menţioneze doar că anul acesta, pe 29 februarie, i-au redat fiica lui Tunde "în baza raportului favorabil întocmit de Direcţia pentru Asistenţă Socială Mediaş".

Anchetă cu "bube"
Revenind la "ancheta socială" care a stat la baza reintegrării fiicei lui Tunde, se pare că aceasta are mari "bube". În primul rând, ancheta nu a fost efectuată în casa în care minora urma să locuiască efectiv, ci la domiciliul mamei lui Zaccagna, pe Str. Bastionului din Mediaş. Or, Antonio şi Tunde locuiau în comuna Zlagna, nicidecum în Mediaş. Fiica lui Tunde, Alexandra, a fost reintegrată în sânul familiei pentru că "mama a demonstrat că are un salariu stabil, iar apartamentul în care locuieşte aceasta, împreună cu concubinul, întruneşte toate condiţiile". Un "mic" amănunt le-a scăpat funcţionarilor: cei doi nu stăteau acolo! În apartamentul respectiv locuiesc şi în prezent părinţii lui Antonio, împreună cu un alt nepot al lor.

Inspectorii n-au dat doi bani pe băieţelul dispărut
Întrebaţi de ce nu s-au interesat de soarta băieţelului atunci când au efectuat ancheta acasă la criminalul italian, funcţionarii de la Direcţia pentru Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Mediaş s-au încurcat în declaraţii, oferind răspunsuri de-a dreptul halucinante: "Familia a intrat în atenţia noastră, în urma adresei primite de la DGASPC Mureş – în luna octombrie 2015 şi ulterior de la DGASPC Sibiu – în luna decembrie 2015, prin care se solicita efectuarea anchetei sociale la domiciliul familiei în vederea reintegrării minorei Alexandra, deoarece minora s-a aflat în plasament la asistent maternal profesionist în judeţul Mureş. În vederea întocmirii anchetei sociale, în urma discuţiilor purtate cu doamna Otvoş pentru a obţine informaţii referitoare la situaţia socio-financiară a familiei în vederea reintegrării familiale, doamna a declarat faptul că mai are un copil cu numitul Zaccagna Antonio, pe nume Alexandru, prezentând în acest sens certificatul de naştere al acestuia (de fapt, în certificatul de naştere invocat de funcţionarii publici nu este menţionat numele lui Zaccagna, ci în dreptul tatălui este trasată o linie, minorul nefiind recunoscut de tatăl natural - n.r.). În momentul în care am solicitat informaţii referitoare la minorul Alexandru, doamna Otvoş a declarat că acesta este în Germania împreună cu tatăl biologic Zaccagna Antonio, conform declaraţiei cu nr.4141 din 01.10.2015. De asemenea doamna Otvoş a prezentat Sentinţa Civilă nr. 267 din 24 ianuarie 2014 emisă de Judecătoria Târgu Mureş prin care dispune exercitarea autorităţii părinteşti asupra minorului Alexandru, de către mamă în mod exclusiv şi stabilirea locuinţei minorului la mamă (deci, în aceste condiţii, dacă mama avea drept exclusiv de exercitare a autorităţii părinteşti, Zaccagna ar fi avut nevoie de o împuternicire pentru a trece graniţa cu micuţul - n.r.). În data de 28.01.2016 s-a prezentat la sediul DAS Mediaş domnul Zaccagna Antonio, unde a declarat în scris că este tatăl biologic al celor doi copii şi că urmează să facă demersuri în vederea stabilirii paternităţii, declaraţie înregistrată cu nr. 509 din 28.01.2016 (aşadar, nici în ianuarie a.c. el nu era menţionat în certificatul de naştere şi nu putea trece frontiera cu micuţul, fără o împuternicire, în octombrie 2015; mai mult, funcţionarii publici nu au solicitat să discute şi cu minorul "întors din Germania", ţinând cont că Zaccagna s-a prezentat în ianuarie la sediul DAS, pentru a oferi declaraţia scrisă - n.r.). Menţionăm că doamna Otvoş nu ne-a prezentat nici un document oficial prin care îşi exprimă acordul cu privire la ieşirea din ţară a copilului lor minor, însoţit de domnul Zaccagna deoarece nu avea obligaţia sa îl prezinte".

Ieri, directorul DAS Mediaş a încercat să explice reporterilor SPYNEWS că, în opinia sa, funcţionarii au acţionat ca la carte şi că sunt acoperiţi cu documente oficiale şi declaraţii scrise. Mai mult, a lăsat să se înţeleagă faptul că nu era treaba funcţionarilor DAS Mediaş să afle unde era băieţelul în octombrie 2015, când "era plecat cu tatăl în Germania", deşi - potrivit actelor - copilul era "din flori", iar mama avea custodia exclusivă. Aşa că, în loc să sesizeze Poliţia sau Parchetul, au dat aviz favorabil pentru reintegrarea în familie a fiicei lui Tunde, iar în baza acestui raport, DGASPC Mureş a trimis-o pe copilă în braţele criminalilor.

Citeşte şi:

Băieţelul ucis şi fiert în cazanul cu sodă caustică putea fi salvat! Cine îl are pe conştiinţă pe copil

EXCLUSIV / Mărturia înfiorătoare a mamei criminalului care a fiert un băieţel în cazanul cu sodă caustică! "Mai are una şi în Germania"

În articolul
ŞOCANT! De ce mama copilului fiert în cazanul cu sodă caustică nu şi-a reclamat iubitul criminal timp de trei ani! Motivul depăşeşte orice imaginaţie
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Știri

Vremea în România, 15 aprilie. Se menține rece în toată țara
Meteo • la 08:58
Vremea în România, 15 aprilie. Se menține rece în toată țara
 • Cum va fi vremea în țară!
 • Anunțul ANM pentru joi, 15 aprilie
„Sunteți proști rău!”. Lino Golden, replică usturătoare pe Internet. Cine l-a făcut pe artist să răbufnească!
Showbiz intern • la 08:27
„Sunteți proști rău!”. Lino Golden, replică usturătoare pe Internet. Cine l-a făcut pe artist să răbufnească!
 • Lino Golden a transmis o replică acidă pe Internet.
 • Cine l-a enervat pe cântăreț.
Laurențiu Duță s-a vindecat de coronavirus! Cântărețul de la 3 Sud Est a trecut prin momente grele: ”Tuse chinuitoare”
Showbiz intern • la 08:24
Laurențiu Duță s-a vindecat de coronavirus! Cântărețul de la 3 Sud Est a trecut prin momente grele: ”Tuse chinuitoare”
 • Laurențiu Duță a fost confirmat cu COVID-19
 • Primele declarații, după vindecare
Cât de des îți poți vopsi părul fără să îl deteriorezi
Beauty & Lifestyle • la 01:04
Cât de des îți poți vopsi părul fără să îl deteriorezi
 • Cât de des să te vopsești
 • Trucuri care te ajută să îți păstrezi mai mult culoarea
Lino Golden, gest de milioane pentru mama sa. Ce a făcut artistul cu banii din muzică / FOTO
Showbiz intern • la 00:31
Lino Golden, gest de milioane pentru mama sa. Ce a făcut artistul cu banii din muzică / FOTO
 • Lino Golden i-a îndeplinit cea mai mare dorință mamei sale.
 • Artistul și-a surprins mama cu un gest de milioane.
Elena Merișoreanu îi dă replica lui Alex de la Orăștie, după ce a fost făcută ''falsă și bârfitoare''. ''Onorariul meu este mult mai mare decât al lui''
Emisiuni TV • la 00:28
Elena Merișoreanu îi dă replica lui Alex de la Orăștie, după ce a fost făcută ''falsă și bârfitoare''. ''Onorariul meu este mult mai mare decât al lui''
 • Cum a reacționat Elena Merișoreanu, după ce a fost făcută ''falsă și bârfitoare''
 • Cum se apără Elena Merișoreanu, după ce ar fi spus că Alex de la Orăștie cântă doar la ''mici și bere''
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Alexandru, tânărul alergător montan ucis de urs în munţii Baiului, ar fi plecat să caute coarne de cerb
recomandare pe as.ro
Cristina Ich, apariţie răvăşitoare. Nora lui Victor Piţurcă este de o frumuseţe răpitoare. "Eşti o zeiţă"
Romania TV
Așa arată cea mai puternică femeie din lume. Are 35 de ani și practică culturismul de la 17 ani
Romania TV
Un vaccin în minus în UE! Decizia a fost luată după apariția cazurilor de cheaguri de sânge
recomandare pe antena3.ro
Semnele de pe unghii care pot indica un cancer. Dr. Alexandru: "Acele pete trebuie văzute de medicul dermatolog"
recomandare pe antena3.ro
AstraZeneca, la liber în România! Oricine dorește se poate vaccina, fără programare
recomandare pe antena3.ro
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021.Taurii au parte de aventuri, Racii sunt sprijiniți de Univers
recomandare pe playtech.ro
Horoscop 15 aprilie. Astrele vin cu vești bune pentru multe zodii. A ta o fi printre ele?
recomandare pe playtech.ro
Ce zodie este, de fapt, Mihai Voropchievici. Semnul zodiacal sub care s-a născut astrologul de la Antena 3
recomandare pe redactia.ro
Doamne, ce rușine! A apărut cu părul la subraț, la vedere, deși mama ei e faimoasă în toată lumea! POZĂ
recomandare pe redactia.ro
A îmbătrânit și nu mai ține pasul cu soția tânără și frumoasă. A ajuns să arate deplorabil FOTO
recomandare pe a1.ro
Elena Ionescu, rochia ultra-scurtă și vaporoasă. Artista a fost la un pas de un accident vestimentar
recomandare pe romaniatv.net
Horoscop Voropchievici. Ce zodii sunt binecuvântate de azi!
recomandare pe romaniatv.net
Pregătiri de RĂZBOI lângă granița României! Rusia mută nave în Marea Neagră și soldați la graniță
recomandare pe bzi.ro
Exclusivitate națională! Înregistrare telefonică incendiară cu Sergiu, tăticul călăreț de la Iași, după mega-scandalul iscat de vânzarea casei cumpărate din donații. Ce zice despre Cătălin Moroșanu, vedeta care i-a fost alături – FOTO-VIDEO
recomandare pe Jurnalul.ro
Tragedia de la „Victor Babeș”. Aritmetica sinistră a pandemiei. Cine numără morții și cine numără banii
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Loredana Groza, aproape goală complet! Apariție în cel mai minuscul costum de baie
recomandare pe Ciao.ro
A MURIT singur în casă! Oana Lis este devastată!