ŞOCANT Îmbălsămat de viu! Un bărbat s-a asfixiat după ce rudele au crezut că e mort şi i-au îndesat vată cu formol pe gât

Întâmplare şocantă la Bistriţa-Năsăud: poliţiştii anchetează un caz incredibil, desprins parcă din filmele de groază. Un bărbat de 58 de ani a murit în chinuri groaznice, după ce rudele i-au îndesat pe gât vată cu formol, ca să-l îmbălsămeze, întrucât îl credeau decedat.

Totul s-a petrecut în localitatea bistriţeană Anieş, iar cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor după ce Serviciul Judeţean de Ambulanţă Năsăud a sesizat faptul că moartea bărbatului, în vârstă de 58 de ani, este una suspectă. Pe fir au intrat şi procurorii criminalişti care vor să afle cine se face vinovat de cele petrecute. Conform bistriţeanul.ro, bărbatul şi-ar fi pierdut cunoştinţa, iar rudele au crezut că ar fi murit, demarând procedurile de îmbălsămare, un obicei al locului, unde oamenilor decedaţi li se introduc pe gât bucăţi de vată îmbibate în formol. În timp ce i se îndesa pe gât vată bărbatul şi-ar fi revenit, însă toate încercările de a-i scoate vata au fost sortite eşecului, omul murind la scurt timp.

Au ţinut secret
Fapta s-a petrecut în 23 ianuarie, însă autorităţile au ţinut la "secret" subiectul, motivând că dacă ar fi fost făcut cunoscut cazul acest lucru ar fi dăunat anchetei. "Tot ceea ce vă putem comunica la momentul de faţă este faptul că poliţiştii au fost sesizaţi de către Serviciul de Ambulanţă Năsăud, în data de 23 ianuarie a.c., cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani din localitatea Anieş a fost găsit decedat în locuinţa sa", a declarat pentru citynews.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ B-N, subinspector Virginia Roşca.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro