ŞOCANT! Orgasmul te poate face să îţi pierzi vederea. Află ce trebuie să faci ca să nu păţeşti asta!

Există şanse ca un orgasm să ducă la pierderea vederii © Pixabay

Orgasmul mereu a reprezentat punctul pe care fiecare femeie sau bărbat îl doreşte în timpul amorului, însă acesta poate avea un efect negativ asupra corpului tău.

Există şanse ca un orgasm să ducă la pierderea vederii.  Vestea bună este că este foarte puțin probabil. Sexul intens poate provoca spargerea vaselor de sânge, cum poate orice activitate extremă și dacă acest lucru se întâmplă în ochi, poate provoca leziuni ale vederii.

Recent,un bărbat în vârstă de 29 de ani din Southampton, a păţit asta. După ce i-a fost rău toată noaptea, s-a dus la doctor în dimineața următoare. El a suferit o hemoragie în ochi, cauzată de o creștere a presiunii în timpul sexului. Vestea bună este că este ușor să evitați să vi se întâmple asta. Motivul principal pentru care se întâmplă este că vă rețineți respirația. Uneori facem acest lucru din întâmplare, deoarece senzațiile sunt atât de intense și uneori, o facem pentru că reducerea oxigenului în timpul abordării orgasmului poate face senzația mai intensă, conform metro.co.uk.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

I.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro