ŞOCANT! Poliţist, atacat cu o sabie în timpul misiunii! Bărbatul se află în stare critică

Un poliţist a fost atacat cu o sabie © hepta.ro.

Clipe de coşmar au avut loc în Suceava, după ce un poliţist a fost atacat cu o sabie. Bărbatul se afla într-o misiune, moment în care a fost înjunghiat în cel mai crud mod.

Şeful Adjunct de Poliţie, Sfichi Dan Ciprian, a trecut prin momente cumplinte în timpul unei misiuni. Acesta efectua percheziţii în această dimineaţă, când dintr-o dată a fost atacat violent. Bărbatul a fost înjunghiat cu o sabie, atât în zona braţului, cât şi în cap.

După cumplitul incident, poliţistul a ajuns de urgenţă la spital, unde se află în comă indusă. La aflarea acestei triste veşti şi Poliţia Română a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care îşi exprimă regretul faţă de ceea ce s-a întâmplat, potrivit evz.ro.

„Suntem alături de colegul nostru, agent-şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care, în această dimineață (marți - n.r.), a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni.  Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, și să se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”, au scris purtătorii de cuvânt ai Poliţiei Române.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

M.G.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro