Şocant! Scandal sexual la Roma! Mai mulţi minori români au fost abuzaţi de popii de la Vatican chiar într-o biserică

Un fost preot, Don Patrizio Poggi, aduce grave acuzaţii către prelaţii de la Vatican. Acesta a denunţat nouă preoţi sub acuzarea că au abuzat de mai mulţi minori, printre care erau şi copii români.

Un scandal imens a început la Roma după ce un fost prelat ce a fost condamnat pentru abuz asupra minorilor şi a dat declaraţii conform cărora nouă preoţi ce fac parte din parohiile Pisa, Magliana, Pineta Sacchetti, Cassia şi St. John au profitat sexual de băieţi cu vârstele cuprinse între 16 şi 17 ani. Şocul a fost şi mai mare pentru România, când denunţătorul a precizat că printre abuzaţi s-au aflat şi copii români. Acesta a povestit că de recrutarea şi plasarea minorilor se ocupa şi un poliţist, care-i găsea în cluburile pentru homosexuali.

Raporturile sexuale se desfăşurau în una dintre bisericile din Roma, iar copii primeau între 150 şi 500 de euro pentru prestaţie. Don Patrizio Poggi mai povesteşte că poliţistul se ocupa şi de prostituţia masculină pentru lumea artistică, dar şi pentru câteva secte satanice. Trei preoţi au fost puşi deja sub investigaţii de către poliţiştii italieni, iar cardinalii de la Vatican susţin că preotul a făcut aceste acuzaţii pentru răzbunare personală.

Foto: Hepta.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro