Şoferul responsabil pentru accidentul de la Fântâna Mioriţa, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Bărbatul care a şicanat şi lovit, în 2015, un autoturism Dacia Logan în zona Fântânii Mioriţa, a fost trimis în judecată astăzi de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.  
Iulian Sănducu este acuzat de tentativă de omor calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Bărbatul este arestat preventiv, iar oamenii legii au decis sechestrarea tuturor bunurilor acestuia. Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, la 4 iulie 2015, "în jurul orelor  10:15, în timp ce conducea un autoturism marca VW Touareg pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti, în zona Fântânii Mioriţa, pe sensul de ieşire din Bucureşti, în condiţiile unui trafic intens, Iulian Şerban Sanducu a avut un comportament şicanator şi agresiv faţă de un alt participant la trafic(...), aflat într-un autoturism marca Dacia Logan împreună cu părinţii săi".  
În momentul în care a ajuns paralel cu Dacia Logan, circulând cu o viteză de aproximativ 89 km/h, Iulian Şerban Sanducu a frânat brusc şi a virat violent în direcţia autoturismului Dacia, intrând în coliziune cu acesta în mod intenţionat. În urma impactului, autoturismul Dacia Logan a fost proiectat spre dreapta, acroşând în traiectoria sa un alt autoturism care circula pe bandă unu, apoi a traversat trotuarul, trecând la foarte mică distanţă de un pieton,  a escaladat rampa de pământ ce acoperă baza piciorului podului feroviar din zonă, rămânând suspendat în imediată apropiere a acestuia.  
  "Prin acţiunea violentă descrisă mai sus(...) în prezenţa a numeroşi participanţi la trafic, incidentul fiind totodată amplu relatat în presă, au fost tulburate ordinea şi liniștea publică, aducându-se astfel o atingere relaţiilor referitoare la convieţuirea socială", mai arată procurorii.
Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti, cu propunere de a se menţine măsura preventivă şi măsurile asiguratorii dispuse în cauză.
Citeşte şi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro