Sosia Roxanei Vancea e falită! Vezi cât de puţin a câştigat în ultima lună din videochat şi ce soluţie a găsit ca să rezolve problema

+2 click pentru
galerie

 Sosia Roxanei Vancea nu prea are succes în domeniul webchatului. Tânăra, chiar dacă are forme apetisante și nu se ferește să se dezbrace complet în fața camerei și nici să se masturbeze, nu reușește să intre la ”inima” consumatorilor de sex virtual.

O sosie a Roxanei Vancea face senzaţie pe site-urile pentru adulţi din străinătate. Astfel, imagini incendiare în care apare tânăra dezbrăcată înfierbântă imaginaţia bărbaţilor care apelează la acest gen de distracţie. Tânăra care se dă originară din Brăila se coafează şi se machiază identic ca fosta "Vecină" de la Neatza cu Răzvan şi Dani, reuşind astfel să păcălească pe mulţi dintre clienţii ei. Cu toate acestea, succesul ei nu este atât de mare pe cât s-ar aștepta lumea. Conform statisticilor de pe site-ul unde activează sexoasa videochatistă, in ultimele 30 de zile, tânăra care lucrează sub pseudonimul Anaxo a stat peste 50 de ore în videochat, dar fără rost, ea fiind doar în zona gratuită. Mai exact, din timpul total petrecut pe chat, planturoasa șatenă a stat doar 6 minute în privat și 12 într-un grup plătit. Mai exact, dacă ar fi plătită cu 3 dolari pe minut (maximul posibil pe site-urile de profil), în ultima lună, sosia fostei ”vecine” de la Neata a câștigat maxim 54 de dolari.
Cu toate acestea, conform contului de Twiter al tinerei, soluția este una simplă pentru a-și face mai mulți fani și, implicit, pentru a câștiga mai mulți bani. Astfel, acum câteva zile, voluptoasa șatenă a anunțat că vrea să-și pună implanturi de silicon, fiind nemulțumită de mărimea și forma sânilor ei.
URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro