Soţul Cristinei Manea, acuzat că a părăsit-o în spital! Reacţia sfâşietoare a bărbatului

+3 click pentru
galerie

Cristina Manea şi soţul ei © Facebook

Soţul Cristinei Manea, tânăra de 23 de ani care a pierdut lupta cu boala, a fost alături de soţia sa până în ultimul moment. Aceasta a fost internată într-un spital din Turcia unde a urmat un tratament care, însă, din nefericire, nu a salvat-o.

Cristina Manea a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer chiar în ziua în care a născut. Aceasta a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, dar la scurt timp ea a ajuns la o clinică din Turcia pentru a primi tratamentul pentru boala nemiloasă.

Adrian Manea, soţul tinerei, nu s-a despărţit de ea niciun moment, dar multe persoane l-au atacat şi au afirmat că acesta şi-a părăsit soţia şi nu i-a fost aproape în momentele dificile. 

Bărbatul a reacţionat faţa de aceste vorbe rele şi a postat un mesaj pe pagina sa de facebook, cu doar câteva zile înainte ca tânăra să moară, în care a afirmat răspicat că nu s-a dezlipit de Cristina Manea niciun moment.

"♡ La mulţi ani soţia mea, viaţa mea, inima mea!!! Te iubesc infinit! Pentru anonimii insignifianți care "latră" și lozesc numai aberaţii: Sunt tot aici, pe metereze, pe baricade! Nu am fugit, nu am plecat, nu am abdicat. Avem un război de câştigat”, le-a transmis în urmă cu ceva timp bărbatul.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro