Soţul Simonei Gherghe, experienţă neplăcută cu taximetriştii. "Chiar așa, de ce? De ce eu?"

Răzvan Săndulescu, experinţă neplăcută cu taximetriştii © Instagram

Problema taximetriştilor nu mai este deloc una nouă pentru nimeni. Faptul că şoferii refuză anumiţi clienţi, iar pe alţii îi acceptă în funcţie de anumite criterii este un lucru deranjant şi deloc conform cu regulile unei societăţi sănătoase.

Cu această problemă s-a confruntat şi soţul îndrăgitei prezentatoare Simona Gherghe. Într-un articol postat pe site-ul Republica.ro, Răzvan Săndulescu a vorbit despre experinţa sa proprie cu taximetrişti, lăsând să se înţeleagă să societatea noastră este departe de a fi una aşa cum ar trebui să fie.

"Întrebarea pe care o recepționez în plin face parte din alt registru, unul pe care nu pot să-l definesc pe loc:

- Aveți bagaj?

Evident că am, tocmai se descărcau în fața lui câteva, din minivanul din care coborâsem și eu. Bănuiala lui ia forma certitudinii, în timp ce confirm acest aspect esențial în decizia de a mă duce acasă ori ba. Odată lămurită problema, mă dumiresc și eu că nu sunt tocmai clientul ideal, în condițiile date. Mai nou, taxiurile transportă doar oameni, nu și bagajele lor, mă gândesc după ce iau hotărârea să nu mă despart de valiză. Mă îndrept spre următorul taxi.

- Așadar, sunteți liber? întreb eu.

Replica lui mă lovește în moalele capului:

- De ce?...

Chiar așa, de ce? De ce eu? De ce noi?", a scris Răzvan Săndulescu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro