Atenție!
Conținut pentru adulți!

"Spintecătoarea de la morgă" a comis-o din nou! Ce a făcut cu un cadavru!

+3 click pentru
galerie

Bomba sexy supranumită "Spintecătoarea de la morgă" a reuşit să-şi şocheze prietenii, după ce a mărturisit că a făcut un lucru oribil cu un cadavru.

Amuzată de scenele de la înmormântarea unui preot din Grecia, Nektarie Vitalis, scene considerate drept "miraculoase" de către credincioşi, Mihaela Nedelcu, alias Michelle, a reacţionat cu o declaraţie năucitoare. "Se vede clar cum mâna Cuviosului Nektarie Vitalis se mișcă foarte ușor, ceea ce este neobișnuit pentru cei adormiți care înțepenesc. Nici trupul nu și-a schimbat culoarea și arată ca și cum ar dormi! Așa arată Sfinții care au ajuns în Împărăția lui Dumnezeu, dar și mulțimea credincioșilor arată Sfințenia celui trecut la Domnul!", a fost mesajul care însoţea imaginile video. Postare la care Michelle a replicat: "De când un mort este aşa flexibil şi de când oasele se mobilizează aşa uşor? Am luat eu mâna la un mort de două zile aşa... şi era țeapănă. :)) Ce mă miră este altceva: că mulţi proşti cred şi se minunează! Să fie primit!"

Mihaela Nedelcu a fost poreclită "Spintecătoarea de la morgă" fiindcă, în perioada în care era doar o puştoaică, a realizat o şedinţă foto macabră, pozându-se în timp ce scotocea prin măruntaiele unui cadavru aflat pe masa de autopsie. Ea nu studia medicina, ci, pur şi simplu, a convins un morgagiu să o lase să facă un pictorial horror cu trupul neînsufleţit al unei femei, aflat pe masa de autopsie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de facebook oficială: Spynews.ro!
Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro