Spune DA portocalelor şi NU aspectului de coajă de portocală. Care sunt cele mai eficiente modalităţi de a combate celulita?

Complexul principal al femeilor, indiferent de vârstă, sau greutate este cauzat de inestetica celulită. Se pare că roblema este direct proporţională cu temperatura din termometre. Cu cât este mai cald afară, cu atât isteria generală legată de aspectul fizic, creşte.

Orice femeie se simte bine atunci când arată bine, aşadar, vă propunem câteva sugestii pentru un corp de invidiat.

1. Spune "pa-pa" zahărului întrucât acesta se depozitează în celulele de grăsime, creând aspectul inestetic. Nici sarea în exces nu este recomandată, întrucât facilitează menţinerea fluidelor în organism.

2. Încearcă efectele miraculoase ale "scrub-ului" cu cafea. Masajul uşor cu zaţ de cafea este recomandat pentru înlăturarea celulelor moarte şi stimularea circulaţiei sangvine. Cu alte cuvinte, masarea repetată şi energică a zonelor cu probleme, pune sângele în mişcare, accelerând procesul de ardere al găsimilor.

3. Bea multă apă! Nu degeaba îşi bat specialiştii gura, recomandându-ne să consumăm cât mai multe lichide. O piele hidratată arată mai suplă şi mai sănătoasă.

4. Consumă multe fructe şi legume! Vitamina C previne ruperea stratului de colagen, necesar elasticităţii pielii. Cu cât pielea este mai puţin elastică, cu atât aspectul de "coajă de portocală" devine mai pregnant.

5. Şi nu în utimul rând, renunţă pe cât posibil la sedentarism. 30 de minute de mişcare pe zi poate să facă minuni!

foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro