Agenţii Spynews.ro au pătruns în imperiul prinţului Mohammed Al Habtoor! Uite cu ce a impresionat-o pe Antonia!

Spynews.ro este prima publicaţie din România care a pătruns până în intimitatea lui Mohammed Al Habtoor, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Dubai, care a cucerit de câţiva ani România dar şi româncele.

Printre frumoasele vedete de pe la noi despre care s-a aflat că i-a intrat în graţii milionarului, se numără şi apetisanta Antonia. E deja de notorietate că artista a concertat în XL Beach Club deţinut de Al Habtoor în Dubai, chiar în resortul său, The Habtoor Grand Beach Resort & Spa, însă puţini ştiu în ce lux s-a lăfăit cântăreaţa cât timp a fost oaspetele lui Mohhamed Al Habtoor. Una dintre locaţiile de care frumoasa românca a fost impresionată este ferma lui Al Habtoor, un domeniu care se întinde pe sute de hectare şi unde milionarul îţi ţine de altfel şi caii săi de competiţie evaluaţi la sute de mii de dolari.

Al Habtoor i-a arătat vedetei una dintre reşedinţele famiilei sale, un soi de casă de vacanţă, unde el îşi petrece timpul liber alături de cei apropiaţi. Nu oricine îi calcă pargul acestui impozant domeniu, însă pe Antonia a dus-o să vadă minunăţiile care se ascund dincolo de porţile înalte de câţiva metri. Aici milionarul are o adevărată grădină zoologică, mult mai dotată poate decât vreuna din România, unde creşte păsări rare şi unde animalele sunt tratate regeşte. Spre exemplu, unele dintre fericitele înaripate care domnesc în paradisul lui Mohammed, sunt raţele, care au o piscină lungă de câţiva zeci de metri, doar pentru ele.

"Există un om care toată ziua curăţă această piscină în care se bălăcesc raţele", a povestit Al Habtoor pentru spynews.ro. Printre animalele care au impresionat-o pe Antonia au fost şi câteva căprioare care zburdau în voie pe gazon şi printre palmieri, de altfel o imagine de poveste. Păuni, cămile sau iepuraşi se mai găsesc pe domeniul de la marginea Dubaiului, dar şi alte animale crescute special pentru a fi sacrificate, întrucât Mohammed sau Maxx cum îi mai spun prietenii, preferă mâncarea sănătoasă. "De aici, de la această fermă provin aproape toate alimetele pe care le conum eu şi familia mea, pentru că e mai sigur", a mai spus prinţul Dubaiului pentru spynews.ro.

Plăteşte 15.000 de dolari să plimbe caii cu avionul

Al Habtoor i-a condus pe reporterii Spynews.ro şi la herghelia cu cai de milioane de euro pe care o deţine. "Caii îi cumpăr din toată lumea. Îi transport cu avionul. Iar biletul de avion pentru un cal costă de la 10.000 până la 15.000 de dolari. Doar dus. E mai scump decât un bilet pentru oameni!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro