Homepage » Actualitate » SPYNEWS.RO te învață cum să joci POKEMON GO ca un PROFESIONIST! 15 pași esențiali pentru a avea punctaje MAXIME!!!

SPYNEWS.RO te învață cum să joci POKEMON GO ca un PROFESIONIST! 15 pași esențiali pentru a avea punctaje MAXIME!!!

Publicat pe 20.07.2016 la 15:21 Actualizat pe 20.07.2016 la 15:51

Isteria PokemonGo a cuprins și România de câteva zile, de când s-a lansat aplicația în mod oficial! Sunt mulți care umblă cu orele pe străzi sau prin parcuri în speranța că vor prinde acel Pokemon rar.

Isteria PokemonGo a cuprins și România de câteva zile, de când s-a lansat aplicația în mod oficial! Sunt mulți care umblă cu orele pe străzi sau prin parcuri în speranța că vor prinde acel Pokemon rar.

Spynews.ro îți propune un ghid despre cum să devii un as în jocul PokemonGo.

Există câțiva pași pe care trebuie sa îi urmezi pentru a fi sigur că devii din ce în ce mai bun.


1. LOCAȚIA. In funcție de unde locuiești, se vor găsi mai ușor sau mai greu pokemoni. Orașele sau centrele comerciale sunt pline de ei, in timp ce zonele de la periferie sau din afara orașelor suferă la acest capitol. Cel mai simplu este să cauți zonele aglomerate, pacările, cladirile de birouri, zonele culturale sau cele cu restaurante.

2. DETALIILE APLICAȚIEI. Harta pe care joci îți arată PokeStops, Gyms și Pokemonii care apar aleator. Zonele în care se observă frunze verzi care sunt răscolite înseamnă că acolo Pokemonii își pot face apariția.
Daca in jurul unui PokeStop ploua cu petal roz, cineva a utilizat modul Lure, iar asta va crește frecvența cu care Pokemonii vor apărea in acel loc. Stai aproape de aceste locuri.

3. CĂUTAREA. Grafica din partea de jos a ecranului îți arată cât de aproape ești de un Pokemon. Întotdeauna, primul pokemon din listă este și cel mai aproape si ultimul cel mai depărtat. După ce ai selectat unul dintre Pokemoni, începi și mergi, iar daca observi ca poziția Pokemonului din lista se schimbă înseamnă că te indepărtezi și e momentul să o iei în sens invers.

4. POKE BALLS. Ai nevoie de mai multe Poke Balls? Nu rata PokeStops. Ele se reîncarcă la 5 minute și sunt pline de Poke Balls, Eggs și alte surprize.

5. ITEM BAG este limitată la 350 de elemente. Fii sigur că le ții sub observație altfel vei rata alte elemente din PokeStops. Daca nu mai ai loc poti arunca din poțiuni.

6. Cum să prinzi Pokemonii? Odată ce ți-au apărut lângă tine pe hartă, atinge-i și încearcă-i sa îi prinzi cu PokeBall. Odată ce ai aruncat o bilă nu o vei putea recupera. Dacă ai aruncat o bilă în interiorul unui cerc colorat vei primi un bonus la EXPERIENȚĂ. 100 XP pentru aruncare excelentă, 50 XP pentru foarte bună și 10 XP pentru una bună.

Cu cât Pokemonii sunt mai rari cu atât se lasă mai greu de prins. Cei care au cerc verde sunt ușor de prins, cercul portocaliu mai greu și necesită mai multe aruncări, iar cei cu roșu sunt cei mai afurisiți.

Poți folosi și Razz Berry din Item Bag pentru a le distrage atenția în cazul în care scapă din PokeBalls.

7. RENUNȚĂ LA AR. Pentru o mai ușoară capturare a Pokemonilor se recomandă sa renunți la modul Augmented Reality. Poți sa îl oprești în momentul în care încerci sa prinzi un Pokemon. Este mai ușor să apreciezi distanța la care trebuie sa arunci bila.

8. Evoluarea unui Pokemon. După ce l-ai prins poți să îl transformi, să îl evoluezi într-o formă mai puternică. Vei observa ca pentru o evoluție ai nevoie de Stardust si de Candies.
Fiecare Pokemon prins îți aduce un plus de Stardust și un plus de Candies specifice fiecărui Pokemon. De exemplu, daca prinzi un Pidgey vei primi Stardust plus Pidgey Candy.

Pentru a evolua Pokemonii au nevoie de un anumită cantitate de Stardust și de Candy. Cu cât îl vrei mai puternic, cu atât vei avea nevoie de o cantitate mai mare.

Pokemonii RARI au nevoie de multe Cady pentru a evolua.

Iată lista cu toți Pokemonii în funcție de categori și de cate Candy e nevoie pentru transformare:

12 Candies (Common)
Pidgey
Weedle
Caterpie

25 Candies (Common)
Rattata
Eevee
Oddish

50 Candies (Common)
Zubat
Drowzee
Spearow

25 Candies
Bulbasaur
Charmander
Squirtle
Nidoran ♀
Nidoran ♂
Poliwag
Abra
Machop
Bellsprout
Geodude
Gastly
Dratini

50 Candies
Metapod
Kakuna
Pidgeotto
Ekans
Pikachu
Sandshrew
Clefairy
Vulpix
Jigglypuff
Paras
Venonat
Diglett
Meowth
Psyduck
Mankey
Growlithe
Tentacool
Ponyta
Slowpoke
Magnemite
Doduo
Seel
Grimer
Shellder
Krabby
Voltorb
Exeggcute
Cubone
Koffing
Rhyhorn
Horsea
Goldeen
Staryu
Omanyte
Kabuto

100 Candies
Ivysaur
Charmeleon
Wartortle
Nidorina
Nidorino
Gloom
Poliwhirl
Kadabra
Machoke
Weepinbell
Graveler
Haunter
Dragonair

400 Candies
Magikarp

9. EXPERIENȚĂ. Pe langă evoluția Pokemonilor este nevoie și de evoluția ta ca jucator. Puncte XP se acumuleaza pe masură ce prinzi mai mulți Pokemoni, îi transformi și îi faci mai puternici.

Iata UN SECRET pentru a-ți crește punctele de XP într-un timp scurt. Nu e necesar sa vânezi doar Pokemoni rari. Cei mici și comuni sunt foarte buni pentru a crește rapid în experiență.
Pidgey, Weedle, Caterpie sunt Pokemoni care nu au nevoie de multe Candy pentru a evolua. De aceea este bine să colecționezi cât mai mulți. Dacă ai norocul să gasești în LuckyEgg (care îți dublează punctele pentru XP timp de 30 de minute) și ai cel puțin 60 de Pokemoni comuni îi poți evolua pe toți în cele 30 de minute și astfel îți dublezi punctele pentru XP.

10. TRANSFERUL. După ce ți-ai dublat punctele, mai ai posibilitatea să îți tranferi Pokemonii dublați către Profesor și în schimbul lor vei primi câte 1 Candy specific. Asta te va ajuta să strângi mai multe Candy pentru viitor.

11. INCENSE. Este una dintre funcțiile pe catre poți să le folosești din Item Bag. Crește posibilitatea ca, timp de 30 de minute, în jurul locului unde te afli, să apară muuult mai mulți Pokemoni! Funcția e utilă pentru momentele când nu ai posibilitatea să te plimbi. Îi faci pe ei să vină la tine!

12. Despre OUĂLE de Pokemoni! Le găsești când treci prin dreptul PokeStops. Aceste ouă conțin Pokemoni cu Stardust și Candy identice cu cei pe care îi gaăsești în mod normal. Vei observa că fiecare ou are o distanță specifică. Asta înseamnă că trebuie sa parcurgi 2, 5 sau 10 km până vor ecloza. Selectezi un ou și apoi un incubator și așteți să termini de parcurs distanța respectivă. Poți avea norocul să primești un Pokemon RAR.
ATENȚIE: Aplicația nu va înregistra deplasarea ta daca o faci cu mai mult de 25km/h!!!! Aviz celor care folosesc mașina!!!

13. Cum funcționeaza GYM-urile. Când ajungi la nivelul 5 vei putea accesa GYM-ul si îți vei putea alege o echipă (Instinct, Mystic sau Valor) Daca GYM-ul are culoarea echipei tale, vei putea adăuga un Pokemon de-al tău pentru a întări securitatea împotriva atacurilor echipelor rivale. De asemenea, îți poți întări Pokemonul antrenându-l în partide amicale.

ATENȚIE: Pe timpul cât Pokemonul este alocat unui GYM prieten nu îl vei mai putea utiliza și nici evolua. Daca este invins într-o partidă amicala ti se va întoarce în lista dar va pierde toate puterile.

GYM-ul poate să fie deținut de o echipă adversă și atunci vei putea doar să te confrunți cu ei. Fii atent ce puteri au Pokemonii adverși.
Când te aganjezi într-o luptă apasă în mod repetat ecranul în dreptul Pokemonului advers pentru a-l putea ataca și fă swipe pe ecran spre stânga și spre dreapta pentru a putea evita atacul advers.
GYM-urile cu un nivel înalt și cu un prestigiu mare vor fi greu de învins și nu din prima încercare!

14. GYM ALB. Daca întâlnești un GYM de culoare albă înseamnă că este nerevendicat. Îl poți prelua și îți poți desemna Pokemonul care să stea de pază. Poți folosi Pokemonul cu puterea cea mai mare. Dacă ești învins GYM-ul nu îți va mai aparține.

15. CUM SĂ ECONOMISEȘTI BATERIE. În setările aplicației există o opțiune pe care vei vrea să o bifezi. Battery Saver va face ca ecranul sa își diminueze luminozitatea când nu utilizezi telefonul sau îl ții în poziție verticală cu capul în jos!

Spor la prins POKEMONI!

În articolul
SPYNEWS.RO te învață cum să joci POKEMON GO ca un PROFESIONIST! 15 pași esențiali pentru a avea punctaje MAXIME!!!
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Comisarul lăsat să protejeze interlopii, eliberat din arest / S-a rezolvat și asta
Stiri interne • ieri la 22:50
Comisarul lăsat să protejeze interlopii, eliberat din arest / S-a rezolvat și asta
  • Comisarul care mușamaliza dosarele interlopilor face Paștele acasă
  • Judecătorii i-au eliberat pe toți din arest
  • Comisarul Călin Vasile a fost lăsat să comită infracțiunile de șefi și de procurori
Bianca Iordache se pregătește de naștere! Relația dintre ea și tatăl copilului său s-a îmbunătățit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodată”
Showbiz intern • ieri la 22:49
Bianca Iordache se pregătește de naștere! Relația dintre ea și tatăl copilului său s-a îmbunătățit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodată”
  • Bianca Iordache se pregătește de naștere
  • Care este relația dintre ea și tatăl fetiței sale
  • Declarații exclusive
Ce își dorește soțul Cristinei Spătar, iar artista nici nu vrea să audă! Cântăreața face declarații exclusive / VIDEO
Showbiz intern • ieri la 22:49
Ce își dorește soțul Cristinei Spătar, iar artista nici nu vrea să audă! Cântăreața face declarații exclusive / VIDEO
  • Ce își dorește soțul Cristinei Spătar
  • Artista nici nu vrea să audă
  • Declarații exclusive
Cabral știe ca 1 Mai se petrece întotdeauna pe litoralul românesc! În compania cui se distrează prezentatorul TV / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 22:49
Cabral știe ca 1 Mai se petrece întotdeauna pe litoralul românesc! În compania cui se distrează prezentatorul TV / PAPARAZZI
  • Cabral știe ca 1 Mai se petrece mereu pe litoralul din România
  • Cum a fost surprins prezentatorul TV de paparazzii noștri
Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 22:49
Mircea Julean știe cum să-și răsfețe iubita! Cât de bine se înțelege fostul soț al lui Sore cu actuala parteneră / PAPARAZZI
  • Cum își răsfață Mircea Julean iubita
  • Fostul soț al lui Sore, foarte atent la partenera lui
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce echipă a câștigat batte-ul cu numărul 6: „O emoție...”. Preparatele au fost degustate de Taraful Clejanilor / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 22:24
Chefi la cuțite, 1 mai 2024. Ce echipă a câștigat batte-ul cu numărul 6: „O emoție...”. Preparatele au fost degustate de Taraful Clejanilor / VIDEO
  • Echipa care a câștigat batte-ul cu numărul 6
  • A fost o probă strânsă în această seară
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
recomandare pe observatornews.ro
Sonia, o şoferiţă de 19 ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat într-un TIR în drum spre casă. Maşina, cadou de la părinţi, a devenit capcană mortală
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
recomandare pe as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol!  ''Mi se pare aberant''
Romania TV
Gabriela Cristea și Tavi, momente teribile în această dimineață, în Italia. Totul s-a întâmplat la ora 5.30. Au fost în mare pericol! ''Mi se pare aberant''
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Romania TV
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
recomandare pe antena3.ro
Cum să îți asiguri venituri la bătrânețe fără să te bazezi pe pensie: ”Cu asta ar trebui să începem!”
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 2 mai 2024. Taurii obțin succesul dorit, Peștii găsesc răspunsuri în situații dificile
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
recomandare pe antena3.ro
Pască cu brânză în aluat pufos de cozonac. Ingredientul care face ca aluatul să fie identic cu cel de la coferărie
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
recomandare pe playtech.ro
De la ce vârstă trebuie să se spovedească copiii. Ce trebuie să facă în ziua împărtășaniei
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
recomandare pe playtech.ro
Se pune sau nu mazăre în salata de boeuf? Multe gospodine evită acest ingredient
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
recomandare pe redactia.ro
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
recomandare pe redactia.ro
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
recomandare pe bzi.ro
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
recomandare pe bzi.ro
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost victima unui accident rutier
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
recomandare pe dailybusiness.ro
Record halucinant! Datoria publică a României a crescut cu 8 miliarde de euro!
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
recomandare pe dailybusiness.ro
Schimbări în Codul Muncii! Românii care NU vor mai fi obligați să muncească în tura de noapte
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
recomandare pe Jurnalul.ro
Pensii mai mari pentru foștii CAP-iști și mai puțini ani de muncă pentru mame
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
recomandare pe a1.ro
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Close