VIDEO / Ştirea care i-a cutremurat pe români! Unul dintre cei mai de temut şefi ai Securităţii A MURIT

+4 click pentru
galerie

© Sursa foto: ceausescunicolae.wordpress.com

Tudorel Postelnicu, fostul şef al Securitatii de pe vremea lui Nicolae Ceauşescu a murit astăzi. Potrivit unor prieteni apropiaţi, el s-a stins din viaţă în urma unei lungi suferinţe. Avea 86 de ani.

Tudor Postelnicu a murit azi la Spitalul Militar Carol Davila din Bucureşti.La începutul anului soţia acestuia, Maria Postelnicu a mărturisit că soţul ei a fost doborât la pat de mai multe afecţiuni.

Tudor Postelnicu a fost un personaj controversat din istoria Securităţii

Tudor Postelnicu (13 noiembrie 1931-12 august 2017) a fost un membru marcant al PCR, dar şi general român. Prima dată, acesta s-a evidenţiat în 1977, când a făcut parte din Comandamentul de reprimare a grevei minerilor din Valea Jiului. La un an distanţă de acest episod, Postelnicu a fost numit șef al Departamentului Securității Statului, iar în 1987 devenea ministru de Interne și membru al Comitetului Central al Partidului Comunist Român, potrivit evz.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro