11 morți, în urma unui atac sângeros în Germania. Cum au fost găsiți atacatorii

11 morți, în urma unui atac sângeros în Germania. Cum au fost găsiți atacatorii © Profimedia

Două atacuri armate sângeroase au avut loc în orașul Hanau, din Germania. 11 persoane, inclusiv agresorii, au murit în urma atentatelor, iar mai mulți oameni au fost răniți.

11 oameni au murit, iar cel puțin alți 5 au fost răniți, după ce două atacuri armate au avut loc în orașul german Hanau. Potrivit CNN, primul atac a avut loc la un bar din centrul orașului, în timp ce al doilea a avut loc la un local cu specific arăbesc din vest.

Atac sângeros în Germania, cu 11 morți

Cel dintâi atac, din centrul orașului s-a produs la un bar unde clienții pot fuma narghilea. Conform martorilor, opt sau nouă focuri de armă au fost trase, iar trei oameni au fost uciși. Atacatorii au fugit apoi de la fața locului, urcându-se într-o mașină de culoare închisă.

A urmat apoi și cel de-al doilea atac, care s-a dovedit a fi și mai sângeros. Mai multe focuri de armă au curmat viața a cinci persoane, printre care și o femeie.

Ulterior, a mai murit și o altă persoană. Cu tot cu atacatorii, bilanțul a ajuns la 11 de morți.

Agresorii au fost găsiți și ei morți

Într-un final, după mai multe căutări, polițiștii germani i-au găsit pe atacatori morți într-o locuință din districtul Kesselstadt.

Conform Reuters, nu se cunosc încă motivele atacurilor, însă având în vedere faptul că ținta au fost două localuri cu specific arăbesc, o primă teorie indică niște nuanțe rasiste.

Autoritățile încearcă acum să stabilească un motiv, în timp ce răniții se recuperează pe paturile de spital.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro