A aflat că are cancer în timpul unei transmisiuni în direct! Clipe șoc pentru o jurnalistă

A aflat că are cancer în timpul unei transmisiuni în direct! Clipe șoc pentru o jurnalistă © Captură video

O jurnalistă în vârstă de 40 de ani a vrut să facă o transmisiune în direct în timp ce își făcea o mamografie, pentru a le sprijini pe femei să facă acest lucru pentru a preveni problemele grave de sănătate. din păcate însă, aceasta a primit o veste total neașteptată. Chiar ea avea nevoie de ajutor, căci suferea de cancer.

Ali Meyer, din Washington, avea dorința de a le încuraja pe femei să aibă mai multă grijă de ele. După mamografia pe care a făcut-o, o asistentă medicală i-a spus că medicul ar vrea să discute cu ea, dar fără camerele de filmat. Acesta i-a spus că are cancer și ar trebui să înceapă tratamentul.

"Ok, am sperat că va fi o mamografie de rutină, însă nu a fost aşa. Nu eram deloc îngrijorată, nu aveam un istoric în familie, absolut niciun motiv care să mă facă să mă gândesc că această mamografie îmi va întoarce lumea cu susul în jos.

Eram sigură că nu vom găsi nimic astăzi, însă situaţia este cu totul alta. Am cancer la sân şi încă nu am toate răspunsurile. A fost greu şi şocant. Te cam zdruncină această veste. Nu mă aşteptam să primesc acest diagnostic", a spus Ali Meyer. 

Din fericire, Ali Meyer a fos diagnosticată cu o formă de cancer care are printre cele mai multe șanse de vindecare. I-a fost extirpat sânul drept, iar acum, după un an de la cumplita veste, jurnalista și-a revenit complet.


facebook whatsapp twitter pinterest