A mers la ginecolog și a rămas șocată când a auzit ce i-a zis medicul. Când s-a întors acasă, femeia și-a dat seama ce făcuse și i-a picat fața!

A mers la ginecolog și a rămas șocată când a auzit ce i-a zis medicul. Când s-a întors acasă, femeia și-a dat seama ce făcuse și i-a picat fața! © Pixabay

O femeie a trăit o experiență, să zicem, inedită atunci când s-a dus într-o simplă vizită la ginecolog. Odată ajunsă în cabinet, s-a trezit că doctorul i-a zis ceva destul de ciudat, care a pus-o pe gânduri. Totul s-a lămurit abia atunci când a ajuns acasă și când a înțeles ce făcuse. Deși a făcut-o să vrea să intre în pământ de rușine, femeia a împărtășit povestea în mediul online.

Femeia respectivă povestește cum trebuia să meargă într-o vizită la ginecolog, dar că nu avea timp să treacă prin toată rutina ei obișnuită. Cum voia, totuși, să fie cât mai prezentabilă, a avut grijă să spele bine în zona intimă. A folosit un prosop de lângă chiuvetă, s-a șters, apoi s-a îmbrăcat și a pornit spre medicul ginecolog.

„Așteptam doar de câteva minute când am fost deja chemată. Știind ce urmează, m-am urcat pe masă, m-am uitat într-o parte și mi-am imaginat că sunt pe undeva prin Paris, sau orice alt loc care e la mulți kilometri distanță”, povestește femeia, în mediul online.

Și pentru că, evident, o vizită la ginecolog în sine nu are cum să fie suficient de jenantă, s-a trezit cu un comentariu surprinzător din partea medicului.

„Am fost foarte surprinsă atunci când medicul mi-a zis: ‘Oh, doamne, dar văd că te-ai pregătit mult pentru întâlnirea noastră, nu?’”, mai spune femeia.

Nu i-a dat niciun răspuns. A treuct prin programare ca de obicei, apoi s-a întors acasă, unde și-a văzut de treabă ca de obicei. Atunci când fiica ei s-a întors de la școală, a întrebat-o pe femeie unde îi este prosopelul de lângă chiuvetă.

„A răspuns: ‘Nu, am nevoie de ăla neapărat, era lângă chiuvetă. Aveam în el tot sclipiciul, l-am pus acolo de dimineață ca să mă joc cu el când mă întorc’. Nu mă mai duc în viața mea la acel doctor”, concluzionează femeia.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro