Filmare cu momentul când șoferița din Chișinău intră într-un troleibuz și ucide doi oameni. VIDEO

Filmare cu momentul când șoferița din Chișinău intră într-un troleibuz și ucide doi oameni. VIDEO © Captură Video

La sfârșitul lunii septembrie, în Chișinău, a avut loc un accident teribil. Un bolid de lux, la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 33 de ani, a intrat în plin într-un troleibuz plin cu pasageri. Doi oameni au murit, iar alți 24 au fost răniți. Și mai șocant este că momentul impactului mortal a fost surprins de un șofer participant la trafic.

O cameră instalată pe bordul unei mașini a surprins momentul când Svetlana Ungureanu intră cu mașina de lux într-un troleibuz, cu o viteză amețitoare de 160 km/h. Impactul a fost unul violent, așa cum se poate vedea și pe filmarea făcută publică.

O șoferiță beată a făcut prăpăd în Chișinău

Conform surselor din anchetă, șoferița avea o alcoolemie record, de 2,5 g/l alcool pur în sânge, de șapte ori valoarea legală. Pe lângă faptul că avea viteză, Svetlana conducea și cu viteză mare și a trecut și pe culoarea roșie a semaforului.

Nu este prima abatere a șoferiței. Femeia are 43 de procese contravenționale, adică amenzi, și a făcut chiar închisoare pentru provocarea unui alt accident, în 2017. Și atunci era beată, iar pentru fapta sa a stat după gratii șase luni. Un alt accident a provocat în 2018, atunci când a lovit o altă mașină și a distrus gardul unei case.

Femeia se află acum în spital, unde se luptă pentru viața ei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro