VIDEO / Accident feroviar cu victime, în Spania! Un tren a deraiat în apropiere de Barcelona

+3 click pentru
galerie

Accident feroviar în Spania cu victime! Un tren a deraiat în apropiere de Barcelona © spynews

Un tren a deraiat în Spania iar primele informaţii indică un bilanţ de cel puţin un mort şi 16 răniţi, relatează observator.tv.

Garnitura ar fi sărit de pe şine din pricina unei alunecări de teren.

O coliziune între două trenuri care circulă între Sant Vicenç de Castellet și Manresa a ucis șoferul și a rănit a rănit mai multe persoane, potrivit presei internaţionale.

În plus, există între 20 și 30 de călători afectați cu atacuri de anxietate și contuzii, care au fost transportaţi la diferite spitale din zonă. Aproximativ cincizeci de pasageri au fost transferați cu autobuzul spre Manresa, scrie lavanguardia.com.

Accidentul feroviar a avut loc între punctul kilometric de cale ferată 306 și 308, în Baixador de Castellgalí. A fost un pasager care a avertizat ce sa întâmplat în jurul orei 18:20.

În tren călătoreau aproximativ 300 de persoane.

„A fost un accident frontal între două trenuri, unul se îndrepta spre Barcelona, iar celălalt se îndrepta spre Manresa. Este o zonă cu dublu sens, aşa ceva nu ar fi trebuit să se întâmple. Trebuie să investigăm ce s-a întâmplat” a declarat Antonio Carmona, purtătorul de cuvânt al companiei feroviare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro