Accident șocant! Un bărbat a provocat o avalanșă și și-a îngropat prietenul de viu

Accident șocant! Un bărbat a provocat o avalanșă și și-a îngropat prietenul de viu © arhivă

Un bărbat a mers pe un versant din Salt Lake City, în Utah, acolo unde nu era nicio pârtie amenajată. Acesta, dar și alți 7 prieteni de-ai săi s-au aventurat cu snow-mobilele într-o zonă în care teoretic nu aveau voie să fie. Ce a urmat este desprins din filmele horror. 

Mai multe persoane au făcut o greșeală colosală atunci când s-au aventurat cu snow-mobilele pe o pantă înzăpezită din Utah, acolo unde nu era nicio pârtie amenajată. Unul dintre bărbații din grup a provocat o avalanșă și prietenul lor, Rob, a fost pur și simplu înghițit de zăpadă. 

„Prietenul meu Rob era în urmă, pe partea cealatlă a versantului... M-am uitat înapoi și Rob dar și toată zăpadă de pe versant dispăruseră...Primul meu gând a fost: Eu am provocat avalanșa? Am omorât pe cineva? M-am întors, m-am uitat peste locul unde s-a produs avalanşa şi am văzut mâna lui Rob ieşind afară din zăpadă.” 

„Am reuşit să-i eliberez capul din zăpadă şi mi-a spus: Vezi dacă mai sunt și alţii îngropaţi în zăpadă, eu pot să respir. După ce l-am găsit am luat baliza radio și așa i-am localizat pe toți. Erau teferi” a povestit Karl, unul dintre membri grupului, pentru presa internațională. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro