Adjunctul ambasadorului britanic în Ungaria, răpus de coronavirus. Bărbatul a murit la 37 de ani

Adjunctul ambasadorului britanic în Ungaria, răpus de coronavirus © Twitter

Adjunctul ambasadorului britanic în Ungaria a murit după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Steven Dick în vârstă de 37 de ani s-a stins din viață după ce a contactat coronavirusul. Vestea morții adjunctului șef a fost anunțată de Serviciul de Externe, conform presei internaționale.

La scurt timp după anunțarea morții lui Steven Dick, familia diplomaticului și-a exprimat regretul pierderii fiului lor.

”Steven are un fiu și un nepot iubit de întreaga familie. Era amabil, amuzant și generos. Visul lui a fost întotdeaua acela de a lucra pentru Biroul de Externe și a fost fericit să reprezinte Marea Britanie. Suntem devastați de pierderea lui și le cerem jurnaliștilor să ne acorde intimidate în acest moment tragic”, au spus Steven and Carol Dick.

În contextul pierderii lui Steven Dick și secretarul de Externe, Dominic Raab, și-a declarat regretul.

”Sunt extrem de supărat din cauza morții lui Steven. A fost un diplomat dedicat și și-a reprezentat țara cu pasiune. Ne va lipsi tuturor celor care l-am cunoscut și am lucrat cu el. Toate gândurile mele merg acum către familia sa”, a spus Dominic Raab.

Până în prezent în Ungaria au fost înregistrate zece decese cauzate de coronavirus, alte 226 de persoane au fost diagnosticate pozitiv cu COVID-19.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro