Adolescentă de 18 ani, bătută și violată în stația de autobuz. A trecut prin chinuri greu de imaginat

Adolescentă de 18 ani, bătută și violată în stația de autobuz. A trecut prin chinuri greu de imaginat © arhivă

O adolescentă de 18 ani din Marea Britanie a trecut prin chinuri greu de imaginat! Tânăra a fost lovită cu bestialitate într-o stație de autobuz, în timp ce aștepta să plece acasă și obligată de agresor să întrețină relații sexuale. 

Potrivit BBC, o adolescentă în vârstă de 18 ani a trecut prin cel mai şocant eveniment din viaţa ei. A fost atacă şi violată chiar în timp ce aştepta autobuzul, într-o staţie din Marea Britanie!

Scena șocantă de viol și bătaie s-a petrecut pe Strada Beeston, din oraşul Leeds. Victima le-a spus poliţiştilor, cu ultimele puteri că un bărbat, de 20 de ani, a lovit-o de nenumărate ori şi apoi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

„Victima l-a descris pe atacator şi, cel mai probabil, avem de a face cu un bărbat de origine asiastică, slab, cu părul închis la culoare. Oricine a văzut un bărbat care se potriveşte descrierii este rugat să contacteze de urgenţă poliţia”, a spus inspectorul care se ocupă de acest caz extrem de viol. 

Poliţiştii din Marea Britanie au demarat o anchetă pentru a se stabili cine este vinovatul, iar fata a fost transportată la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale, ea având numeroase răni în zona capului şi la şold.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro