Adolescentă de 18 ani, bătută și violată în stația de autobuz. A trecut prin chinuri greu de imaginat

Adolescentă de 18 ani, bătută și violată în stația de autobuz. A trecut prin chinuri greu de imaginat © arhivă

O adolescentă de 18 ani din Marea Britanie a trecut prin chinuri greu de imaginat! Tânăra a fost lovită cu bestialitate într-o stație de autobuz, în timp ce aștepta să plece acasă și obligată de agresor să întrețină relații sexuale. 

Potrivit BBC, o adolescentă în vârstă de 18 ani a trecut prin cel mai şocant eveniment din viaţa ei. A fost atacă şi violată chiar în timp ce aştepta autobuzul, într-o staţie din Marea Britanie!

Scena șocantă de viol și bătaie s-a petrecut pe Strada Beeston, din oraşul Leeds. Victima le-a spus poliţiştilor, cu ultimele puteri că un bărbat, de 20 de ani, a lovit-o de nenumărate ori şi apoi a obligat-o să întreţină raporturi sexuale.

„Victima l-a descris pe atacator şi, cel mai probabil, avem de a face cu un bărbat de origine asiastică, slab, cu părul închis la culoare. Oricine a văzut un bărbat care se potriveşte descrierii este rugat să contacteze de urgenţă poliţia”, a spus inspectorul care se ocupă de acest caz extrem de viol. 

Poliţiştii din Marea Britanie au demarat o anchetă pentru a se stabili cine este vinovatul, iar fata a fost transportată la spital pentru a i se oferi îngrijiri medicale, ea având numeroase răni în zona capului şi la şold.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest