"Aer prăjit", preparat într-un restaurant de fiţe. Cât costă o porţie şi ce conţine

Aer prăjit, delicatesa într-un restaurant © ziaruldeiasi.ro

Un restaurant italian din oraşul Castelofranco Veneto a reuşit să-şi ademenească clienţii cu "aer prăjit". Nu, nu este o glumă! Maestrul bucătar al localului a explicat ce presupune de fapt "aerul prăjit", dar şi cât costă o porţie. 

"Aerul prăjit" este preparat din tapioca prăjit în baie de ulei şi conţine o aromă specială în urma "infuzării" cu ozon, timp de zece minute. Bucătarul a explicat că "aerul prăjit" a fost adăugat în meniu pentru ca oamenii ce le trec pragul restaurantului să simtă imediat nevoia de a face o plimbare în natură, scrie Xinhua.

”Este servit drept aperitiv pentru a le reaminti clienţilor că trebuie să încerce mereu să îşi umple viaţa cu experienţe reale'', a spus bucătarul resturantului din oraşul Castelofranco Veneto.

În meniu, pentru o porţie de "aer prăjit", clientul ar trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de 30 de dolari. Însă, preparatul le este oferit gratuit tuturor celor care le trec pragul. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro