Alertă în SUA! Doi membri ai familiei Kennedy au fost dați dispăruți, după o plimbare cu barca

Alertă în SUA! Doi membri ai familiei Kennedy au fost dați dispăruți, după o plimbare cu barca © Twitter

Este alertă în Statele Unite ale Americii! Doi membri ai familiei Kennedy au fost dați dispăruți vineri, după o plimbare cu barca în Golful Chesapeake. Anunțul a fost făcut de guvernatorul statului Maryland, Larry Hogan. 

Guvernatorul statului Maryland, Larry Hogan, a anunțat într-o conferință de presă că nepoata președintelui asasinat John F. Kennedy și fiul ei au fost dați dispăruți vineri, într-o plimbare cu canoe. 

AFP relatează că Maeve Kennedy McKean, în vârstă de 40 de ani, și fiul ei Gideon, de 8 ani, ar fi trebuit să se întoarcă acasă joi, dintr-o excursie cu barca în Golful Chesapeake. 

Maeve este fiica lui Kathleen Kennedy Townsend, fiica cea mai mare a fostului ministru al justiţiei Robert Kennedy și totodată, nepoata președintelui asasinat.

„Începând de ieri seara sunt în curs căutări intense împreună cu poliţia, agenţii de pază şi pompierii”, a spus Larry Hogan în cadrul conferinței de presă.

Blestemul familiei Kennedy

  • Preşedintele Statelor Unite ale Americii, John F. Kennedy, a fost asasinat la Dallas pe 22 noiembrie 1963.
  • Cinci ani mai târziu, fratele său, Robert, a fost ucis în Los Angeles. Robert Kennedy se afla într-o poziție bună de a câștiga alegerile din cadrul Partidului Democrat în vederea participării la scrutinul prezidențial.
  • David, unul dintre fiii lui Robert, a murit la vârsta de 28 de ani în urma unei supradoze de cocaină într-un hotel din Florida, în 1984.
  • Fiul cel mic al președintelui asasinat, John F. Kennvdy Jr. a murit alături de soție și cumnată într-un accident de avion, în 1999.
  • Saoirse Kennedy Hill, o nepoată a lui Robert Kennedy, a murit la 22 de ani, în 2019, tot din cauza unei supradoze.

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro