Mama a cinci copii, uciși de soț, imploră ca acesta să fie iertat: „Ei l-au iubit mult”

Mama a cinci copii, uciși de soț, imploră ca acesta să fie iertat © Captură Video

Mama a cinci copii, toți uciși de tatăl lor, imploră instanța să îi ierte soțul și să nu îl condamne la moarte.

Este vorba despre cazul șocant al unei familii din Carolina de Sud, SUA, în care cinci frați, cu vârste între 1 și 8 ani, au fost uciși de propriul tată. Tragedia s-a întâmplat în august 2014, iar de atunci, cum bărbatul nu a pledat vinovat, se duc lupte aprige în instanță.

Amber Kyzer, mama îndurerată a celor cinci copii, nu dorește ca soțul ei, Tim Jones, să fie condamnat la moarte, în pofida faptelor sale.

„Am auzit prin ce chinuri au trecut copiii mei și cât au îndurat. Ca mamă, i-aș sfâșia fața dacă aș putea. Nu le-a arătat deloc milă copiilor mei, dar ei l-au iubit”, a spus femeia în instanță, conform BBC News.

Amber și Tim s-au căsătorit în 2004, iar împreună au avut cinci copii. Relația lor începuse să scârțâie odată cu căderea bărbatului într-un cult religios, care l-a transformat într-un fanatic. Cei doi au divorțat, iar pentru că Tim avea venituri net superioare, custodia copiilor i-a fost acordată lui.

În ziua fatidică a crimei, Tim Jones și-a găsit fiul de 4 jucându-se la priză. Într-o criză de furie, l-a ucis în bătaie, pe urmă și-a strangulat ceilalți patru copii. Le-a învelit trupurile în plastic, pe urmă le-a abandonat pe un câmp. În fața instanței, omul a pledat nevinovat, invocând nebunia.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro