Sfârșit tragic pentru un american. A murit înecat, în timp ce își cerea iubita în căsătorie

Sfârșit tragic pentru un american. A murit înecat, în timp ce își cerea iubita în căsătorie © captura video

Cea mai importantă zi din viața unui american s-a transformat într-o adevărată tragedie. Bărbatul și-a dus iubita într-o vacanță exotică în Tanzania, cu gândul de a-i adresa marea întrebare.

Bărbatul a găsit un mod inedit de a-și cere iubita în căsătorie și nu s-a gândit nici o clipă că astfel își va găsi moartea. Americanul Steven Weber s-a scufundat într-un bazin pentru a-i transmite un mesaj de dragoste și a scoate un inel din buzunar. Din păcate, bărbatul nu a mai reușit să iasă din apă și s-a înecat, spre disperarea viitoarei sale logodnice. 

Medicii nu au mai reușit să îi salveze viața, iar anunțul morții tragice i-a șocat pe toți prietenii și apropiații. Departamentul de Stat al SUA a anunțat că a luat la cunoștință că un cetățean american a murit în Tanzania. Totodată, iubita lui a transmis un mesaj sfâșietor pe o rețea de socializare, în care se declară șocată de cele întâmplate. "Nu există cuvinte suficient de puternice pentru a omagia sufletul frumos al lui Steven", dar şi că "nu ai mai apucat să ieşi la suprafaţă pentru a-mi afla răspunsul: Da! Da! De un milion de ori Da! Mă voi mărita cu tine", a scris iubita bărbatului, pe Facebook. Pentru moment, nu se știu exact cauzele decesului, însă cel mai probabil a murit înecat.

Bărbatul era în floarea vârstei și totodată un om care iubea să îi ajute pe alții. Acesta lucra la un centru de protejare al pacienților cu boli incurabile și, cu puțin timp înainte să moară, spunea că este norocos că le poate oferi sprijin oamenilor suferinzi. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro