Americanii cer închisoare pe viaţă pentru temutul traficant de droguri "El Chapo"! Are peste 10 capete de acuzare

Americanii cer închisoare pe viaţă pentru temutul traficant de droguri "El Chapo"! Are peste 10 capete de acuzare

Este considerat cel mai de temut infractor al zilelelor noastre, şi cu toate acestea speră să scape cu o pedeapsă cât mai mică. În urma sa a rămas o reţea de droguri care, până la această oră, din date oficiale, a transportatat...peste 1200 de tone de substanţe interzise. Responsabil - Joaquin "El Chapo" Guzman.

În total, peste zece capete de acuzare pentru "El Chapo" Guzman, printre care crimă, viol sau răpire. Cu un istoric atât de "bogat", parchetul care judecă cazul acestuia consideră că mafiotul nu trebuie să mai părăsească vreodată închisoarea. În acest moment, mexicanul se află într-o închisoare ultrasecurizată din Manhattan, Metropolitan Correctional Center (MCC). Măsuri extreme pentru traficantul de droguri care, în trecut, a reuşit să mai evadeze din alte "puşcării".

"În timpul procesului, dovezi zdrobitoare au arătat caracterul nemilos şi sângeros al liderului cartelului din Sinaloa", a subliniat Parchetul în rechizitoriul său adresat judecătorului federal al Brooklyn-ului, Brian Cogan, în presa de peste ocean.

Pe 17 iulie, dacă nu se întâmplă vreo surpriză de proporţii, "El Chapo" va fi condamnat definitiv la închisoare pe viaţă, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro