O femeie care a avut relații intime cu 20 de fantome este acum logodită cu una: „Nu s-a pus în genunchi pentru că n-are genunchi”

O femeie care a avut relații intime cu 20 de fantome este acum logodită cu una: „Nu s-a pus în genunchi pentru că n-are genunchi” © Captură Video

O femeie din Marea Britanie, care susține că a întreținut relații intime cu peste 20 de fantome, urmează să-și unească destinele cu unul dintre spirite.

Amethyst Realm a venit la televizor pentru a anunța că și-a înșeat logodnicul cu o fantomă, dar că aventura ei supranaturală nu s-a oprit aici.

După marea trădare, a întreținut relații intime cu cel puțin 20 de spectre doritoare, dar totul pare să fi ajuns la sfârșit. Amethyst și-a găsit sufletul pereche.

Femeia susține că iubitul-fantomă a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanțe menită să aniverseze 9 luni de relație, potrivit New York Post.

„Nu s-a așezat pe genunchi – pentru că nu are genunchi. Dar, pentru prima oară, l-am auzit vorbind. Chiar i-am putut auzi vocea și a fost superbă. Adâncă, sexy și reală”, a povestit femeia.

În vârstă de 30 de ani, femeia susține că și-a întâlnit logodnicul fără nume în timpul unei călătorii în Australia.

Acum, Amethyst plănuiește o ceremonie „păgână” pentru ziua cea mare.

„N-am discutat detalii, dar cred că o să fie o nuntă mare”, a mai spus femeia, care a precizat că a făcut dragoste cu alesul ei în avion, pe drumul dinspre Australia.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro