Un bărbat a furat 29 de cadavre pentru a le îmbrăca și machia. Decizia autorităților este revoltătoare

Un bărbat a furat 29 de cadavre pentru a le îmbrăca și machia. Decizia autorităților este revoltătoare © Captură Video

Cazul unui bărbat din Rusia a șocat lumea întreagă. Iar, mai noi, stârnește și multă furie și revoltă. Asta după ce Anatoly Moskvin a furat și mumificat cadavre, din Nizhny Novgorod, pentru a le îmbrăca și machia.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani fura cadavre de fete și le ținea în apartamentul lui. Folosind ceară, le transforma în „păpuși”. Le îmbrăca în cizme până la genunchi, le dădea cu ruj și le păstra într-o „colecție” personală.

Potrivit Daily Mail, nu mai puțin de 29 de cadavre au fost furate de Moskvin, care urmează să fie eliberat de la psihiatrie, spre revolta rudelor afectate.

Psihiatrii usțin că l-au vindecat pe bărbat anul trecut. Cum ordinul care îl ținea pe Moskvin între pereții psihiatriei a expirat, bărbatul urmează să meargă liber.

Anatoly Moskvin a fost arestat în 2011

Moskvin a fost arestat în 2011, însă, înainte de asta, obișnuia să facă niște lucruri incredibile.

Omul îmbrăca fetele moarte pentru a le transforma în păpuși, îndesa cutii muzicale între coaste și le sărbătorea zilele de naștere, individual.

După ce a fost prins, le-a spus polițiștilor: „Nu reîngropați fetele prea adânc, pentru că o să le iau înapoi când voi fi liber”. Mai mult, a explicat că alegea cu mare grijă ce cadavre să fure.

Un polițist a explicat că bărbatul nu a fost motivat de dorințe sexuale întunecate, declarând: „Ura sexul și credea că este dezgustător”.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro