Incredibil, dar adevărat! Angajații unui spital au scos la vânzare perfuziile folosite pentru tratarea unui cântăreț

Incredibil, dar adevărat! Angajații unui spital au scos la vânzare perfuziile folosite pentru tratarea unui cântăreț © YouTube

Angajații unui spital din China au fost suspendați, după ce au scos la vânzare perfuziile și acele folosite pentru tratarea unui bine cunoscut cântăreț. JJ Lin, un adevărat idol în China și Malaezia, a fost internat din cauza unei răceli. Odată de a părăsit instituția, s-a pus încțiunea celebra zicală „Când pisica nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă”.

Un total de 11 angajați ai spitalului din provincia Jiangsu au fost suspendați, pentru comportament indecent față de starul pop JJ Lin. Potrivit CNN, aceștia au fost prinși în timp ce încercau să vândă fraudulos echipamentul medical folosit în timpul tratamentului vedetei. Alții s-au comportat total neadecvat.

Cum a ieșit totul la iveală

Totul a ieșit la lumină, cum altfel, decât prin rețelele de socializare. Au fost postate mai multe imagini care prezintă materialele folosite de spital pentru a-l trata pe JJ Lin, pe perioada spitalizării. Este vorba despre un furtun, un pahar de carton, o perfuzie cu numele interpretului și chiar un ac.

În timp ce unii angajați încercat să facă un profit de pe urma artistului, niște infirmiere s-au fotografiat în timp ce stăteau pe patul acestuia, după externare.

De înțeles, s-a stârnit un mare scandal. Șefii spitalului și-au exprimat scuze publice și angajații au fost suspendați pentru perioade și până la un an. Spitalul a fost acuzat de malpraxis și de faptul că au încălcat intimitatea starului pop.

JJ Lin nu a făcut niciun comentariu public despre cele întâmplate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro