Angela Merkel, cancelarul Germaniei, suspectă de coronavirus. Cu cine a intrat în contact

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, suspectă de coronavirus © Arhiva

Una dintre cele mai puternice femei din lume este supectă de coronavirus. Angela Merkel, căci despre ea este vorba, se află în izolare la domiciliu din cauza faptului că a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu Covid-19.

Cancelarul Germaniei se luptă să ia cele mai bune decizii pentru stoparea răspândirii coronavirusului, însă, acum, chiar ea este cea care ar fi o posibilă purtătoare a virusului.

Merkel a intrat, vineri, în contact cu un medic diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. Acum Merkel urmează să își îndeplinească îndatoririle oficiale direct de la domiciliul său, acolo unde s-a autoizolat pentru o perioadă de 14 zile.

Șefa guvernului german a fost anunțată că medicul care i-a administrat un vaccin împotriva infecțiilor pneumocicice, în după-amiaza zilei de vineri, a fost testat ulterior pozitiv cu noua tulpină de coronavirus. La aflarea acestei vești, cancelarul Germaniei a luat decizia să se plaseze imediat în izolare la domiciliu. Însă, chiar înainte de aflare veștii, cancelarul german a ajuns și într-un supermarket din apropierea locuinței sale.

Angela Merkel și-a dorit să dea un exemplu germanilor și să le arate că nu trebuie să facă cumpărături în exces, ci să ia doar strictul necesar.

Conform purtătorului de cuvânt al guvernului de la Berlin, Angela Merkel, va fi supusă unui test pentru a vedea dacă a contactat sau nu virusul Covid-19 în zilele următoare. Până atunci, ea va rămâne în izolare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro