Anunț important de la Facebook! Începe testarea utilizatorilor noii platforme sociale VR „Orizont”

Anunț important de la Facebook! Începe testarea utilizatorilor noii platforme sociale VR „Orizont” © Pixabay

Recent, Facebook a făcut un anunț important, adresat tuturor utilizatorilor noii platforme sociale VR „Orizont”. Platforma socială începe dă startul testării acestora, privind VR-ul ca pe viitorul interacțiunii cu social media.

Această decizie vine după ce cu puțină vreme în urmă Facebook a achiziționat mai mulți dezvoltatori de jocuri VR de top, integrându-i în divizia sa în creștere Oculus VR. Acum, rețeaua socială a început săptămâna aceasta să trimită invitații către testeri beta pentru noua sa aplicație socială denumită VR „Orizonturi”. Prin intermediul acesteia, utilizatorii vor interacționa în lumea virtuală.

Facebook Horizon este o lume VR desenată. În cadrul acesteia, utilizatorii au posibilitatea de a-și stabili o prezență și se vor putea conecta cu alte persoane care o utilizează.

„Înainte de a intra în Orizont pentru prima dată, oamenii își vor putea configura avatarele dintr-o serie de opțiuni de stil și corp pentru a se asigura că toată lumea își poate exprima pe deplin individualitatea. De acolo, portalurile asemănătoare magiei - numite telepoduri - vor transporta oamenii din spațiile publice către noi lumi pline de aventuri și explorare. La început, oamenii vor fi introduși în jocuri și experiențe construite de Facebook, precum Wing Strikers, o experiență aeriană multiplayer”, se arată în anunțul inițial Facebook despre Horizon.

Acum Facebook trimite invitații către persoane selectate pentru a  participa la alfa închisă pentru Horizon.

„Un utilizator Reddit a postat o captură de ecran a unui e-mail pe care l-au primit de la Facebook invitându-i la o alfa pentru Facebook Horizon. Perioada de reducere pentru a accepta invitația a fost vineri trecută, alfa începând mai târziu în această lună. Facebook a notat, de asemenea, că această participare în alfa va solicita utilizatorilor să semneze un NDA, deoarece versiunea alfa a Horizon „este o formă precoce și [Facebook] va continua să îmbunătățească produsul pe parcursul lunii”, conform Upload VR, Facebook, potrivit socialmediatoday.com.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro