Anunțul făcut de Donald Trump! Două substanțe combinate ar putea fi soluția pentru coronavirus

Anunțul făcut de Donald Trump! Două substanțe combinate ar putea fi soluția pentru coronavirus © arhiva

Președintele american Donalt Trump a anunțat într-o postare de pe pagina sa de twitter că două medicamente combinate împreună ar putea fi cele care să salveze o întregă omenire în plină pandemie de coronavirus. 

Un studiu efectuat în Franța cu Hidroxicloroquină pe 25 de pacienți infectați de COVID-19 a avut rezultate promițătoare. 25 % dintre care au luat acest medicament au mai avut virusul în corp, iar acum președintele american confirmă că în combinație cu un medicament ar putea fi soluția pentru coronavirus. 

"Administraţia SUA pentru Alimente şi Medicamente (FDA) a reuşit să mute munţii din loc. Mulţumesc! Să le punem în uz imediat. Oamenii mor, să ne mişcăm repede. Dumnezeu să vă binecunvânteze!”, a scris Trump în postarea sa de pe Twitter.

La finalul săptămânii, FDA a  a aprobat utilizarea Hidroxiclorochinei şi a Azitromicinei în testarea tratamentului împotriva coronavirusului. 

Medicamentul vechi revine după ce timp de 70 de ani a fost folosit pentru a trata malaria și afecțiunile reumatice. Utilizarea sa acum poate fi folosită împotriva coronaviruslui. 

În aceste momente se fac cercetări extinse privind această combinație, fiind în continuare multe incertitudini cu privire la eficacitatea sa. 

Potrivit Institutului pentru Medicină Tropicală tratamentul cu clorochină a fost folosit și pentru pacienții infectați de coronavirus din Italia și China. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro